Пол Крејг Робертс: О Русији, Турској, НАТО-у и где све ово води ("видео радио")


Чачак: Проф. др Рајна Драгићевић одржала предавање о очувању српског језика (ВИДЕО)


РТВ "Галаксија":

"Градска библиотека „Владислав Петковић Дис“ угостила је др Рајну Драгићевић, професора Филолошког факултета Универзитета у Београду. Она је одржала предавање „Школе и библиотеке као чувари српског језика“."

Чувени консензус да се 97% научника слаже по питању узрока климатских промена је - превара

Lokal Terror Exposed:

Мејнстрим медији и политичари често истичу да "97% научника мисли да је човек узрок климатских промена". Таква статистика се уствари заснива на селективном уређивању података из анкете и потпуно лажној науци.

У књизи Марка Штајна под насловом "Срамота професије" (A Disgrace to the Profession) се наводе бројни научници који побијају лажну тврдњу да је узрок климатским променама човек, и износе докази који обарају причу да се 97% светских научника слаже са преиспољном глупошћу.

Ево како је коментарише Мајк Адамс.


Natural Health News and Scientific Discoveries:

Српско удружење "Ћирилица" Београд: Позивница за представљање књиге "У паклу Милосрдног Анђела"


Књига „У ПАКЛУ МИЛОСРДНОГ АНЂЕЛА“ је још један допринос спречавању заборава, догађаја из 1999.године, односно НАТО агресије на СРЈ.

Кључни циљ аутора није био хронолошки опис дешавања, већ сами аспекти који су претходили војној интервенцији, јасној класификацији исте као агресија, начину вођења рата (стратегија тзв. „прецизног рата“), врсти употребљеног (међународним конвенцијама забрањеног) оружја и ономе што је свакако данас занемарено, а то су несагледиве последице по еко-систем и здравље становништва Србије, региона, али и Европе.