Да мечићи буду међеди (ВИДЕО)



Сви волимо младунчад. И сами смо били. Природно је да су нам људи који спасавају бебчад хероји.

Али сад, кад погледате овај врхунски рад РТ-а, само помислите како ће реаговати гледалац са Запада коме је животиња ближа од човека.

Ово је најсуптилнија и тиме врхунска пропаганда. (За разлику од идиотлука: PolitRussia.com: Србија издала Русију и придружује се Европској унији)

Будалаштина са "Теслином математичком спиралом"

Неки српски медији пренели су причу о томе да је један уметник из Феникса у Aризони пронашао давно изгубљени цртеж Николе Тесле који представља сензациолналну таблицу множења "која ће од вас направити генија".


Међутим, како то обично бива са сензационалним насловима из таблоида, реч је о превари која је потекла с једног опскурног блога.

Последњих дана многи су на интернету могли да виде цртеж са “потписом” Николе Тесле који приказује интересантан начин савладавања таблице множења. Проблем је у томе што цртеж уопште није Теслин, што потврђују и разлике у потпису у односу на прави рукопис великог проналазача, појашњава Б92.


BLaZiNG SaDDLeS 2015...



PolitRussia.com: Србија издала Русију и придружује се Европској унији


Србија је још марта 2012. године добила статус кандидата за чланство у ЕУ, али је почетак преговора дуго био блокиран због сукоба са Косовом, које се од Србије отцепило 2008.г. Србија неколико година није признавала отцепљење дела своје земље, међутим, овога лета је пристала да с њим сарађује.

Србија и делимично призната Република Косово су 25. августа у Бриселу чак потписали споразум према којем ће продубити сарадњу и заједно ући у Европску унију. Овим кораком, Србија је заправо признала независност своје некадашње територије. Упркос чињеници да је ово чиста издаја косовских Срба, Београд је начинио овај корак само зарад добрих односа са Западом и могућег чланства у Европској унији.

О, ти евроинтеграцијски снови... Као вирус што напада усијане главе и сместа блокира памћење и здрав разум.