Руска православна црква замењује Рим као средиште хришћанства

Хришћани из целог света се окрећу Русији тражећи заштиту


САД не хају за покоље хришћана на Блиском истоку
Никада у историји прогон хришћана није био толико жесток и широко распрострањен као сада.

Хришћанима на Блиском истоку је преко потребан заштитник, што у данашњем свету може бити само нека суперсила, па је Русија преузела ту одговорност на себе.

Кад нас покрије ГМО трава

Монсанто и Скотс су почели да тестирају прву генетски модификовану траву, намењену како потрошачима тако и за комерцијалну употребу.

Скотс Раундап риди Кентаки блуграс (Scotts Roundup-Ready Kentucky Bluegrass), генетски модификована тако да поднесе огромне количине Монсантовог Раундап хербицида, законски је нерегулисана и неће бити означена као ГМО, а због лакоће којом се трава шири, могла би у кратком року свуда контаминирати травњаке, паркове, голф терене и пашњаке.
Јер Раундап ће убити све осим траве модификоване да на њега буде отпорна, па ће травњаци широм земље бити зелени, бујни – и отровни.
Што нећете знати.

САД: Монсантов Раундап у 75% узорака кише и ваздуха

Ново истраживање Америчког геолошког прегледа ( U.S. Geological Survey ) показује да се пестициди могу наћи у … било чему.

Раундап Хербицид, Монсантов главни убица корова, био је присутан у 75% узорака кише и ваздуха – према истраживању које се фокусирало на високоплодну пољопривредну област делте Мисисипија.


АМЕРИКА, ЗЕМЉА МЕДА И МЛЕКА: Млеко више није млеко



Настојећи да деца пију више прерађеног млека, конвенционална млекарска индустрија гура Америчку агенцију за храну и лекове (FDA – ФДА) да промени саму дефиницију млека како би се омогућило дискретно додатавање отровних вештачких заслађивача као што је аспартам.



Руси више воле органске производе од јефтинијих ГМО


МОСКВА, 5. јуна (РИА Новости) -Већина Руса више воли органске производе него јефтиније и визуелно привлачније ГМО, који такође имају дужи рок трајања – показује анкета коју је спровео Сверуски центар за истраживање јавног мњења (ВЦИОМ).

Седамдесет четири одсто испитаника је рекло да би пре изабрали органске производе него ГМО, чак и ако су генетски модификоване намирнице јефтиније. Седамдесет шест одсто испитаника је рекло да више воли органске производе него визуелно привлачније ГМО, док је 78 % рекло да би пре купили органску храну чак и знајући да ГМО имају дужи рок трајања.