Велимир Абрамовић: Никола Тесла, мобилни телефон и морални закони Космоса


Поводом чланка "Никола Тесла је још 1926. године описао оно што данас зовемо мобилни телефон" објављеног на сајту Глобал рисерч, у коме се, између осталог, наводе Теслине речи:

"Кад се у потпуности примени бежични пренос читава Земља ће се претворити у огроман мозак, што она и јесте, јер све су ствари само ритмичке честице целине. Један са другим саобраћаћемо тренутно, независно од удаљености. И не само то, преко телевизије и телефона моћи ћемо да се видимо и чујемо исто тако савршено као да смо лицем у лице близу, иако смо хиљадама миља раздвојени, а апарате којима ћемо то постизати носићемо у џепу од сакоа."

Никола Тесла

Коментар Велимира Абрамовића:

Градимо нову планетарну цивилизацију у складу са природним поретком ствари и универзалном космолошком етиком, јер су физички закони заправо морални закони Космоса:

1. слободна енергија из окружења

2. пренос људског физичког и великог дела умног рада на вештачку интелигенцију

3. уместо плутократије, аристократије и олигархије – духовно-научна елита као највиши друштвени слој...

Рађа се нека врста технолошког комунизма са религијским одликама у математици и физици, нови облик религиозности долази из науке. Наука је савремена метода религије. Све то је први започео Тесла.

Ми овде у Србији смо најсвеснији те нове матрице и зато смо и најодговорнији, пре свега за чистоћу сопственог ума и идеја.

Превео и приредио: Велимир Абрамовић за Ћирилизовано

Књига се може наручити на адресу velimir0abramovic@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!