Најзад! Пронађен доказ да је руска војска напала Украјину! (ВИДЕО)

Украјинска служба безбедности је саопштила да је лоциран део руске војске у Донбасу и да сад само треба наћи већину Путинових инвазионих снага које треба да покоре Украјину и васпоставе Совјетски Савез.


Од кад је света и века није било трапавије и некомпетентије спроведене инвазије од Путиновог освајања Украјине, али да се она заиста и догађа, е, сад има с чим да се докаже.

Свет је већ скоро две године у чуду због успешности руског "хибридног рата" спроћу Украјине, то јест, подривања и заузимања земље а да се то ни по чему не може видети.

Знате већ, нема никаквих доказа о руској окупаторској сили, само фалш пропаганда и крупнозрнасте црнобеле сателитске фотографије.

Али зато је сада, најзад, шеф Украјинске службе безбедности лоцирао руску инвазиону силу - свих 56 (педесет шест) војника!


Добро, бар се напредовало од прошле године, када је начелник Генералштаба Украјинских оружаних снага, који није, претпостављам, добио Поркијев и Јацов допис о борби против Оружаних снага Руске Федерације, изјавио:


Дакле, да их нема. А што су западни медији потпуно игнорисали.

Као и сведочење оваг лафа, мајора украјинске војске и осматрача који се возио 300 километара по сепаратистичком Донбасу а опет није могао да пронађе никакву "руску армију":

                                   

Није ни чудо што Руси никако да дођу до Кијева! Кад би лукави агресор престао да се крије и изашао на видело, можда би и имао некакву шансу. Али Путинова неискреност је космичких размера. Ето ти шта је хибридни рат!


Препоручујемо: Бесмислене теорије: Хибридни рат

Аутор: Рики Твисдејл
Извор: Russia Insider
Превод: Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!