ЦИА-ин пиштољ за изазивање срчаног удара (ВИДЕО)

ЦИА-но тајно оружје служи за атентате, тако што испаљује мале отровне стрелице - речено је у сведочењу пред Конгресом, а што можете видети у кратком видеу испод.

Стрелица из ЦИА-ног пиштоља продире кроз одећу и оставља скоро неприметан траг, малу црвену тачку на кожи. Жртва атентата на пенетрацију смртоносне стрелице реагује као на ујед комарца или је уопште не осети. Потом, стрелица се у телу распада, отров улази у крвоток и изазива срчани удар и убрзо се денатурализује, тако да је мало вероватно да ће аутопсија установити било шта друго осим природне смрти. Звучи џејмсбондовски? Може бити, али се да проверити у документацији конгресног сведочења.

Запањујуће информације о овом тајном оружју потичу са сведочења пред америчким Сенатом (једним од два дома Конгреса - прим.прев.) 1975.године о тајним делатностима Централне обавештајне агенције. Џејмсбондовски пиштољ је само једно од бројних открића Черчовог комитета, чији је званичан назив био Одбор Сената САД за истраживање владиних операција у односу на обавештајне активности.

Да ли је ово или неко слично тајно оружје употребљено на 52-годишњем новинару Марку Питмену, репортеру који је предвидео финансијску кризу и разоткрио махинације Федералних резерви САД? Питмен, чија је борба да се ФЕД детаљније испита довела до тога да "Блумберг њус" тужи централну банку (тј Федералне резерве - прим.прев.) и победи, умро је од срчаног удара 25. новембра 2009. године.

Погледајте овај једноминутни видео, сведочење бившег секретара ЦИА и део конгресног сведочења о атентаторском оружју које изазива срчани удар. Исечак је из 45-минутног документарца који можете погледати овде, а у којем пет бивших агената ЦИА-е говоре како се њихов почетни ентузијазам и понос што служе народу претворио у муку и кајање, јер су схватили да убијајући невине цивиле у име "националне безбедности" и спољнополитичких амбиција и планова заправо подривају демократију.


Поменуто сведочење је из 1975. године, пре више од три деценије. Имајући у виду скоковит техничко-технолошки развој, можете мислити каквог тајног оружја сада тек има. Постоје и ваљани докази да је развијена технологија којом се неко може навести на самоубиство. За више информација о томе и другом нелеталном оружју:

...

Ћирилизовано

Аутор у наставку текста америчком читаоцу предлаже да себе и друге едукује о тајном арсеналу и пројектима ЦИА-е, уопште, шта му је чинити. То већ нису наша посла, а кога баш интересује има доле повезницу на изворни текст. Али, ово што је преведено, не говори ли и о могућем, једном од могућих разлога због чега намесничка власт окупатора слуша тако керећи предано, због чега се НАТО-у даде да, сада покривен "законом", може да хара по Србији? Мада није искључено да окупатор закључи да је бабићоидима ипак потребна додатна очигледна настава, још један час типа онога што га је 12. марта 2003. године одржао убиством "asset"-а, својине која није хтела да баш увек и сместа послуша и апортира.

Треба рећи и то да је Барксов чланак објављен 16. фебруара 2014. године. Али је актуелан. Зло воли годишњице и симболику... а март само што није.


Аутор:  Фред Баркс
Извор: Heart Attack Gun - the Secret CIA Assassination Weapon - 12160
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!