уторак, 16. фебруар 2016.

Сиријска војска тамани главосече користећи (и) навођене противтенковске пројектиле (ВИДЕО)

Овакве ствари обично не гледам. Мучно ми је "крви, крви и још више меса" новинарство, грабљење публике искоришћавањем њених најнижих инстиката. Али, с обзиром да је вест са South Front-а, сајта који има једну од најбољих видео-продукција међу алтернативним медијима и где се зна мера, а и наслов је више него интригантан, то што се против пешадије користе навођени противтенковски пројектили... Речју, исплатило се. А и вама ће, ако прочитате и коментаре на извору. Превешћу само један, по мени најзанимљивији (не само због сличице) и, надам се, тачан.
The overkill tells me the war is nearly over. With the SAA about 70km from Raqqa, they don't mind "wasting" a few of the heavy missiles to gain some ground.
No wonder the Saudis and the Turkeys want to march in so badly!

" Претеривање ми говори да је рат скоро готов. Како је Арапска војска Сирије већ на око 70 км од Раке, не маре много за "расипање" неколико тешких ракета да би заузели још мало територије.

Није ни чудо што Саудијци и Турци тако жарко желе да се умешају!"Извор: Video: Syrian Forces Purge Terrorists with ATGM around Kinsabba in Latakia Province, Syria
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар