Пропагандистички геније, Милан Кркобабић: "Aко не победи Вучић, заборавите на пензије"

Фото: БЕТА
Београд -- Лидер ПУПС Милан Кркобабић упозорио је пензионере да могу да забораве на пензије уколико листа коју предводи Aлександар Вучић изгуби на изборима 24. априла.

Кркобабић је на предизборној конвенцији у Краљеву рекао да пензионери 24. априла не гласају за ПУПС и његове коалиционе партнере већ "за своју сигурну пензију".

"Та пензија ће бити редовна и сигурна само ако ова партија буде имала довољан број својх представника, а коалиција на челу са Aлександром Вучићем, добије мандат да влада. У противном, џаба ћете чекати поштара", казао је председник ПУПС-а.

Он је позвао пензионере на "озбиљност" како би пензије у наредном периоду биле повећане.

"Лидер ове коалиције Aлексадар Вучић изразио је сумњу у исход резултата ових избора. У праву је, немојмо да се успавамо и схватамо ствари неозбиљно, јер је једна битка за пензије добијена и спасили смо их, сада могу да иду нагоре", рекао је Кркобабић.


Ћирилизовано: "Парламентарни избори" ионако припадају пучким играма, а у окупираној земљи су... Али нека, о томе, ако већ нисте, прочитајте шта је рекао један од само пар људи на српској медиској сцени који зна, уме и сме да каже шта и како заиста јесте, Горан Јевтовић:

- Горан Jевтовић – Изласком на изборе, хтели то или не, даће се потпуни легитимитет онима којима је победа унапред загарантована

Горан Јевтовић - Патриотска опозиција у НАТО програму Партнерство за мир

Немам шта да додам, делим изложене погледе.

Стога на овом месту и нема чланака и коментара о намесничким предизборним петљавинама.

Али како је овде у питању пропаганда, којом се на "Ћирилизовано" доста бавимо, Кркобабић итекако заслужује пажњу. Јер Кркобабић се досетио најјаче могуће предизборне поруке - уцене вероватно најбројнијег и најподложнијег манипулацији дела "бирачког тела", пензионера препуштених на милост и немилост држави, тачније, извршној намесничкој власти.

И зато Милана Кркобабића треба ставити на горњи део листе оних за које, по ослобођењу, милости не сме бити.

Нека у честиткама и захвалности оберкапоа и управника логора ужива док може. И то је заслужио, пошто ће им својим нитковлуком и само једном поруком донети на стотине хиљада гласова и уверљивији привид легитимности власти.

Извор: "Ako ne pobedi Vučić, zaboravite na penzije" - B92.net
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!