Израел са "Држ'те Саудијце" за 11.09. скреће пажњу са себе

"Све овe глупости и играрије са '28 страница' су трик за скретање пажње са стварних злочинаца", каже амерички друштвено политички психолог Волт Перето. Илустрација: A Jewish matryoshka

Израелска шпијунска служба Мосад покушава да затре своје трагове стварног починиоца терористичких напада извршених 11. септембра 2001. године тако што на сва звона удара извештај америчког Конгреса што указује на Саудијску Арабију - каже познати амерички социјално-политички психолог, аутор бројних радова из домена психопатологије.

Волт Перето је своја запажања изнео у четвртак, у интервјуу за ПРЕСС ТВ на тему медијске помаме због учешћа Саудијске Арабије у терористичким нападима, о чему је проговорио бивши члан Комисије за 11.09. америчког Конгреса.

Џон Леман, секретар (министар - прим. прев.) за Ратну морнарицу САД за време председника Роналда Регана, у једном другом интервјуу од среде је рекао да је саудијска монархија обезбедила подршку деветнаесторици отмичара који су извели терористичке нападе.

"То показује да и петнаест година после злочина, они који су за њих одговорни уз помоћ добро плаћене служинчади и даље раде на прикривању и скретању пажње са чињеница које доказују, "ван сваке разумне сумње", да је 11.09. била транснационална операција више обавештајних служби, изведена у име међународних банкара и финасијера и њихових марионета у америчкој влади", рекао је Перето за Прес ТВ.

Волт Перето сматра да су израелски Мосад и западне обавештајне службе имали кључну улогу у планирању напада у којима је погинуло око 3,000 Американаца:

"Колико је Саудијаца било ухапшено или притворено 11. септембра? Ниједан. Колико је Мосадових агената полиција 11. септембра ухапсила или ставила у притвор не знајући да учествују у злочину? Десетине!"

Указујући на више објективних и независних истраживања, наш гост је рекао да је све више утврђених чињеница које доказују да је рушење кула близнакиња била контролисана операција.

Такође, да је извештавање западних медија о том догађају врло упитно, јер су лажно окривили муслимане, а омогућили да стварни починиоци злочина прођу непримећено:

"Хајде да говоримо о психологији људи које су масмедији толико опчинили да су поверовали у све те лажи. Хајде да причамо о психологији и мотивима починилаца. О психопатологији! Хајде да размотримо ту урођену неспособност за емпатију, осећај кривице и кајање, неопходну за планирање и извођење операције типа 11.09. и касније коришћење медија под сопственом контролом за окривљавање муслимана фанатика.

Ако овдашњи људи своје заплашене главе и даље буду крили у песку, онда ће им се десити још који 11.09, нешто што се у деловима света као што су Сирија и Газа може десити у било које доба дана или ноћи."

Социјално-политички психолог је на крају рекао да свет треба да игнорише медијске диверзије и своју пажњу усмери на праве планере, оне који су после наводних терористичких напада "изазвали патњу милиона људи, и на дан 11. септембра и у ратовима који су уследили, у свим тим инвазијама и харањима природних богатстава".


Александар Јовановић / Ћирилизовано

Испод изворног текста - где једино можете погледати снимак разговора - тренутно има 52 коментара. Препоручио бих вам да прочитате - све. Овде ћу издвојити само један, Роџера Декстона, који је другом читаоцу, зачуђеном што триста милиона Американаца испаде блесаво, разлог објаснио са само две реченице:

"Амерички медији под контролом циониста, наравно. Обмана је њихова специјалност."


Извор: PRESS TV
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!