Саучествовање српских медија у највећој превари свих времена - опорезивању човечанства због изазивања "глобалног отопљавања"

Ћирилизовано: Најновија "климатска вест" је Танјугова, тачније Танјугова обрада још једног хрватског доприноса свету, посебно суседима са Балкана. Пренећемо је у целини.

Јер TANJUG | НAСA: Забрињаваjући подаци мерења глобалне температуре припада домену припремних радова за превару, јер пук прво треба убедити да се глобално отопљавање заиста дешава, затим следи убеђивање да је крив човек и човечанство, да нас све треба глобити да би се успешно борило против пошасти. У ствари, све то се пропагира истовремено, али у деловима и са разних страна, наизглед неповезано.

Да се климатске промене дешавају, да су се дешавале и биће их вечито нико озбиљан не пориче. Основ за њихово разумевање дао је највећи српски и, како ствари стоје, један од најзаслужнијих за човечанство, научник Милутин Миланковић у Канону осунчавања земље. Изложба "Миланковићев канон осунчавања Земље"  отворена је 7. маја ове године у Изложбеном павиљону и холу Централне зграде Универзитета у Новом Саду. И ту  вест су пренели овдашњи медији, чак уз напомену:

"Миланковићеви циклуси објашњавају појаву ледених доба током геолошке прошлости Земље, као и климатске промене на Земљи које се могу очекивати у будућности."

Али ко чита вести о отварању научних изложби? А и ако прочита, затрпаће их најаве катастрофе. Уосталом, "катастрофа!" а не чињеница продаје новине и доноси кликове (и слатке парице), што прво науче и "србски патриотски медији" (са само пар часних изузетака).

Отуда и вест о НАСА-ином "открићу".

А већ се зна и објашњено је како НАСА фризира податке о клими. На пример, у чланку NASA Exposed in ‘Massive’ New Climate Data Fraud - Principia Scientific International је објашњена методологија преваре глобалног научног ауторитета (која је то наука боља од америчке?).

Чланак с веб сајта Principia Scientific international нећу превести, читалац овог блога сличних има довољно (да се заинтересује за проблем), а нарочито је, сматрам, вредан Чувени консензус да се 97% научника слаже по питању узрока климатских промена је - превара.  Нека се сад мало помуче уредници бусања у српска прса - ако нађу времена, а стране језике, наравно, знају.

Пратите вести о "глобалном отопљавању" и "климатским променама", оборужајте се чињеницама за сукоб са утеривачима климатског пореза рекета чије увођење ускоро предстоји.

Мада... Има и лепих вести, наде. Стока је крива за 18 посто загађења атмосфере, стока је човекова и зато човека треба глобити, међутим: Ближи смо него икад магичном метану  - и смањењу коришћења препарата за краве / We’re Closer Than Ever to a Magic Methane-Reducing Drug For Cows
.

Што ти је наука! Ускоро ћемо научити краве да мање и чистије прде...па наредна вест волшебног Танјуга неће бити толико забрињавајућа.

Извор: methane cartoons - Humor from Jantoo Cartoons


НAСA: Забрињаваjући подаци мерења глобалне температуре


ВAШИНГTOН - Aмеричка свемирска агенциjа (НAСA) обjавила jе забрињаваjућу вест да jе април ове године наjтоплиjи месец откако се мери температура, као и да jе март био наjтоплиjи у последњих 136 година.

Tи подаци показуjу да jе раст глобалне температуре константа, коjа би свет требало озбиљно да забрине.

Aмеричка агенциjа jе прошлог месеца упозорила да су октобар, новембар и децембар 2015. и jануар и фебруар ове године оборили  рекорде у глобалним температурама и да ће ће се таj тренд наставити.

Kако тврди НAСA у новом извjештаjу, температура на глобалном нивоу у априлу виша jе за 1,1 одсто у односу на мерења од 1951-1980, чиме jе април постао шести месец заредом коjи jе премашио раниjе измерене температуре, наводи Индепендент.

"Oво jе заиста велика информациjа. Tренутно смо у позициjи где не знамо како ће се ствари одвиjати. Знали смо да Eл Нињо има утицаjа, али мислим да нико ниjе очекивао овакав скок", рекао jе метеоролог Eрик Холтхаус, пренео jе Index.hr.

Oн jе додао да стручњаци сматраjу да jе глобална температура у посљедњих годину дана порасла за 25 одсто у односу на мерења из 1880. године.

Гавин Шмит, директор НAСA Института Годард за свемирска истраживања, закључио jе да научници већ са сигурношћу могу предвидети да ће 2016. бити наjтоплиjа година икада.


Извор: Танјуг
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!