Сукоб влашке магије и западног окултизма у српском парламенту!

Веровали или не, српски парламент постаје поприште сукоба магије!

 


Нек нам је Бог у помоћи!

Лав Гершман, бели маг, упозорава српску јавност да су у парламент ушле две екипе чаробњака. Једна екипа припада западној окултној традицији, док друга екипа практикује домаћу влашку магију.

Представници западне оклутне традиције су окупљени око Саше Радуловића. Aлександра Чабраја посланица покрета „Доста је било“ је врсни познавалац црне магије. Међутим ни њена колегиница Татјана Мацура ништа не заостаје у познавању окултних наука које практикује путем мапирања ума.

С друге стране традиционалну балканску магију упражњава политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић. Као представник влашке мањине он је такође велики познавалац и влашке магије. Ђорђе у скупштину улази као посланик испред коалиције ДСС-Двери.

Како смо дознали из поузданих извора, Ђорђе Вукадиновић је за своје противнике у парлементу припремио 53 катанца, 32 чена белог лука и врло редак и јако тражен магијски артефакт – крв албино сове. Ово би требало, према речима упућених извора, да противнике коалиције Двери – ДСС „закључа“, тако да њихове речи народу „смрде попут белог лука“. Aко би неко имао толико јаку магијску заштиту да пробије ове две степенице, крв албино сове ће „убити сваки његов аргумент“.

Са друге стране, велики маг Саша Радуловић је, уз несебичну помоћ својих послушника, већ мапирао мозгове свих посланика у републичком парламенту, и спремио пентагоне за сваког од њих. Поред тога, нумеролози који раде за Радуловића су израчунали све датуме у наредне четири године који ће погодовати мапираним умовима посланика, тако да ће се Саша Радуловић за реч јављати искључиво у тим датумима, када ће дејство пентагона на мапиране умове бити најјаче.

– Привидна сарадња ове две екипе магова током избора и на поновљеним изборима је само у служби прикривања дубоких сукоба који на овим просторима владају између традиционалних и западних магова. – објашњава Лав Гершман.

– Борба за превласт над душама народа траје последњих 200 година, али никад до сада магови нису успели да пренесу рат у српски парламент. За ово је нарочито одговорна српска Црква која је мета обе екипе магова и која је до сада успешно кочила њихово напредовање. Но црква се окренула материјализму и запоставила је духовну борбу те су због тога магови веома узнапредовали и ево као што видимо доспели и до српског парламент – упозорава Гершман.

– Последице рата магије у српском парламенту ће бити катастрофалне и по народ и по државу. Тај рат ће упропастити српске институције а народ ће потпуно бити омађијан – забринуто закључује Лав Гершман.


Ћирилизовано: Читате ли "Зицер"? Требало би, нарочито ако превише трошите "патриотске сајтове". Ових зезатора тамо, а и другде, више нема, јер Уредници нису ради да опет гутају кедере типа Tajni dil Donalda Trampa i Vojislava Šešelja! | Zicer.org. Штета, има правих бисера, рецимо Proplakao Vučićev plakat u Turiji! | Zicer.org...мада је, по нашем крајње објективном избору, Бр 1:

 Магични вла Ђорђе Вукадиновић. Извор: Hvala „Blicu“ na promociji „Zicera“ i Đoletu Vukadinoviću na promociji paranoje… | Zicer.org

Аутор: Ким Џонг
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

1 коментар:

  1. Анониман19. мај 2016. 19:04

    Читам их редовно
    У почетку сам мислио да су неки Вучићеви ботови али после видим да ложе све одреда
    Вучића и онако има превише свукуда тако да је добро што га код зицераша нема у тој мери јер је већ постало дегутантно.
    Али зато бајо ово остало је врх!

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!