Европски бал "чистокрвних Аријеваца"

Са Европом се ових дана нешто чудно дешава. Где су све те силне европске вредности и поштовање људских права? Шта би с "слободом, једнакости и братством"? Европа муку мучи с основним људским правима, царује разврат. И јача нацизам, захваљујући немачкој канцеларки Ангели Меркел. Ево шта о томе мисли председник управног одбора медијског холдинга Правда.Ру, Вадим Горшењин.



Неки истраживачи кажу да Хитлер није био чистокрвни Аријевац. Не бих желео да дубље залазим у то  питање, али ни Ангела Меркел јније баш чиста Аријевка, иако би се рекло, и без обзира на сав њен труд да заштити избеглице са Блиског истока, да као и Адолф, жели да буде.

Традиција викиншких и других европских порока

По питању избеглица, све је наизглед јасно: Ангела Меркел је покушала да реши проблем недостатка радне снаге у Немачкој, Но, мало се преиграла, па је створила огроман проблем не само својој земљи - у којој су њени родитељи презиме Казмирчак морали да промене у Казнер - него и читавој Европи.

На крају крајева, Меркел ће ући у историју као најпреданији спроводник блискоисточних шема Вашингтона, које су довеле до поплаве избеглица, диктата, турског изнуђивања новца и масовног силовања Европљанки.

Али то су политички и геополитички проблеми жене - историјске губитнице. Стварни проблеми Европе, европска свест, толеранција и идеје Волтера, Кампанеле...су друга ствар.

Делујући као да је активна лезбијка а не удата жена (мада њеног мужа никад нема приликом канцеларкиних сусрета са страним државницима, макар форме ради) Ангела Меркел је својим ступастим ногама погазила све европске просветитељске идеале.

Просудите сами. У данашњој Европи децу лако могу одузети родитељима (поготово ако су Руси), довољна ће бити неоснована пријава завидног комшије. Ускоро ће се легализовати и педофилија, по новом, један од легалних начина сексуалног понашања. Пример: дечкићу је немогуће да побегне од принудног секса са оцем и дедом, јер други сматрају да је то у складу с обновом викиншких обичаја.

Балтик, расадник нацизма

Европска унија и владе њених држава чланица су и пре најезде избеглица с Блиског истока, постојање "недржављана", тј. људи рођених у државама које нису у ЕУ, сматрале нормалним. Али сада читавом Европом влада Меркел, која није "права" Немица и која је на власт дошла уз помоћ интрига, а своју оданост аријевској раси доказује одобравајући нацизам у балтичким државама.

Јуче сазнадосмо да власти Летоније, трећеразредне чланице ЕУ, разматрају предлог да становништву које говори руски забране да својој деци дају руска имена. Министарство правде Летоније сматра да би таква мера помогла заштити "демократског система у земљи" и поштовању "права осталих становника Летоније да слободно говоре својим матерњим језиком".

Шта ви кажете, да ли је и по вама ово аријевски нацизам, демонстрирање припадности Аријевцима истих оних људи што понизно слушају сваку реч дебеле женетине на челу Немачке, државе која је "мирно освојила" Европску унију, а и фактички и правно се налази под окупацијом Сједињених Америчких Држава?

Анализирајући шта се дешава по балтичким државама, али и шире, са сигурношћу можемо рећи да нацизам јесте поново жив. У Швајцарској, на пример, један град је спреман да одвоји 300,000 евра само да не види имигранте с Блиског истока - што се разматра, врло озбиљно, и у самом врху ЕУ. Треба сачувати чистоту "плаве крви".

Европски пусти снови о једнакости

Под вођством Казмирчакове ћерке, Европа постаје све више и више нацистичка. Европа, која се ваздигла златом и новцем награбљеним свакојако и са свих страна, и на рачун победе совјетског народа над фашизмом и нацизмом.

У таквој, "Новој Европи", бугарским пољопривредницима, на пример, није дозвољено да гаје воће и поврће мимо квота (које је одредила Меркел), па ћете у бугарским супермаркетима наћи краставчиће, парадајз и паприке - из Немачке.

У Грчкој су уништени воћни засади, као и у Горбачовљевом Совјетском Савезу. После руских контрасанкција, ни у Пољској вероватно више неће гајити јабуке и крушке. А све ради немачког произвођача.

Европа треба да се пробуди и изађе из тог кошмара. На самим европским државама је да разлуче шта је за њих добро, шта не. Русија се неће мешати, неће више ослобађати. Наослобађали смо се!

Бал нациста

Надзирана и прислушкивана од Вашингтона а под батином Казмирчакове ћерке, сужањска Европа је спремна да родитељима ускраћује право да самостално подижу сопствену децу. А то је људско право и по Универзалној декларацијји о људским правима коју су усвојиле Уједињене нације, мада само једно са подужег списка људких права које гази наводно цивилизована Европа.

Мора се признати: Европа и све њене државе и наддржавне структуре су одавно под окупацијом Вашингтона. Наши стари нису искоренили нацизам и он је оживео. И тако, чистокрвни Аријевци типа Меркел фон Казнер фон Казмирчак данас танцују свој предаторски бал по целој Европи.

Али нека играју, за једно пет-шест година крај ће бити и последњем валцеру, по саморазумевању, слободне и независне Европе.

А ја се не слажем у потпуности са погледима нашег Министарства спољних послова на америчку противракетну и остало. По мом схватању, у питању је не толико супротстављање Русији, колико потреба за војним контингентом за заштиту интереса Вашингтона на окупираној европској територији и, можда, сузбијање унутрашњих немира у окупираним државама.

Ако Русија употреби своје унутрашње резерве, а има их, неће зависити од укидања или неукидања противруских санкција. Наше санкције би требало да зависе од тога да ли ће и када Европа престати да крши људска права, као што су она која ће бити погажена ако Летонија забрани давање руских имена руској деци.

Сагласни?

Аутор: Вадим Горшењин
Изворни текст на руском:Европейский бал "чистокровных арийцев"
Извор: Nazi, purebred Aryan ball in 'free and liberated' Europe - PravdaReport
Превод (и хиперлинкови): Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!