Теорија завере: да ли је британска фунта због овога децимирана после "Брегзита"?


Британска привреда је била, али сада није део еуропатске привреде.

Професор економије Ричард Вернер ( творац такозваног quantitative easing-а је објаснио зашто "Брегзит" неће наудити привреди Велике Британије.

Али ако је тако, зашто фунта одмах доби батине?

По теорији завере...

Да није, можда, да централне банке шишају фунту зато да би другим земљама упутиле поруку да добро поразмисле о изласку из ЕУ, јер ће, ако то учине, и њихова привреда бити унакажена?
 

Наравно, ово је само хипотеза, не тврдим да је чињеница...

Пренео вам The Daily Sheeple, који вас позива да делите и објављујете наше прилоге, анализе, ударне вести и видеа (Click for details).

А овоме што прочитасте допринео и Washington's Blog .



Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Новинарско умеће је умеће постављања правих питања, а овде је постављено битно, питање које би важило и за Србију ако се једног дана опаметимо. То је први разлог с којег вам преносим ову цртицу. Други је да се одужим, скренем пажњу на два сајта које редовно пратим (уз сву резервисаност, и иначе обавезну, а посебно ону коју налаже биографија госпође која стоји иза сајта The Daily Sheeple - о чему се сами обавестите). Трећи је стил, волим сажетост крцату значењима, порукама и новим питањима. Четврто, још ми је драже шиканирање читаоца, да му понудим текст без дефинитивних одовора а довољно интригантан да наведе на самостално истраживање. Али главни разлог су - паре. Треба од нечега живети, па ајд да преведем плаћено а што што није за објављивање...

У наредних пар дана ће бити више видеа.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!