Педери и пи-ар масакра у Орланду

Починилац масакра Омар Матин је и сам био гејче...The New Narrative: Omar Mateen Was Gay, Not a Terrorist | The Resurgent

Нема сумње да ће "плави лоби“ (како Руси називају педерски агитпроп - прим. прев.), и амерички и међународни, покушати да исцеди све што може из трагедије која се догодила на Флориди.
Морам да кажем да снаге које желе да перверзњаке претвореу изузетно привилеговану групу не измишљају точак, већ иду утабаним путем којим су раније газили ционисти, ослањајући се на усађен у западно право, не без њиховог учешћа, концепт "позитивне дискриминације". То се види из чињенице да групи чија су права претходно угрожавана у име праведности треба дати апсолутно ексклузивне привилегије, чак и ако се крше права свих осталих.
Тако су ционисти успели да убеде свет да су Јевреји претрпели највеће жртве током Другог светског рата (иако су Совјетски Савез, Кина и Пољска изгубили много више људи), претрпели највећа страдања и да имају право на ексклузивне привилегије, и финансијске и материјалне. Осим тога, телавивски јастребови објашњавају да им је холокаустом дато право на заузимање палестинске земље и друге ратне злочине, а да су покушаји да им се супротстави демонстрација намере да се понови "нови холокауст".
"Заштитници права" перверзњака су покушали да иду истим путем, захтевајући привилегије за своје штићенике наглашавањем чињенице да су ови били прогоњени у време Трећег рајха. Треба рећи да нису били баш успешни, јер у то време је Европа већ била прилично уморна од бескрајних потраживања циониста.
Међутим, такав приступ је заузео главно место у арсеналу хомо-пропагандиста. На пример, брутално убиства педераста у Волгограду су покушали да искористе за захтев властима да "престане с хомофобичном политиком" и "обезбеди ефикасну заштиту сексуалних мањина".
Кад оно, испоставило се да су не само жртва, већ и његове убице, опростите на изразу - „курољубци”, а до сукоба је дошло због кршења статусних правила усвојених у овој заједници. Убице – криминалци који су у затвору користили услуге хомо-проститутки, такозвани петлови, пили су заједно са својом жртвом. Он се напио, направио "coming out", излануо да је пасивни педер. Према затворским правилима, заједничко седење за столом активних хомосексуалаца са пасивним аутоматски ставља прве у статус других, најниже сорте у криминалној хијерархији. Зато је несрећник и убијен. Али овај криминално-курољубни обрачун покушаше да претворе у "хомофобични злочин". Но Русија, срећом, није Запад, па је сав труд пропао.
Што се тиче догађаја у Орланду, сада свим снагама покушавају да повежу акцију америчког држављанина Омара Матина - оператера приватне војне компаније која је по уговору радила за Министарство националне безбедности САД -  са Исламском државом.
Да би се јавност убедила у постојање такве везе, полицајци чак тврде да је убица прекинуо убијање посетилаца да би позвао хитну службу и да информише јавност о својој љубави спрам ИД.
Зашто плави лоби" тера полицајце да говоре очигледне глупости? Ево због чега: ако успеју да све убеде да је ИД почела лов на педерлук, уз помоћ једноставне манипулације направиће да су сви који иступају против доминације педера, против наметања "содомитских" вредности и уништавања традиционалне породице, на истој страни са уништитељима Палмире, са вампирима, организаторима масовних егзекуција, силоватељима деце, и палитељима људи у ћелијама. А педере, убијене у Орланду у тренутку док су учествовали у содомитском шабату, ставиће на исти ниво са хришћанима, алавитима, шиитима и језидима, мученима због лојалност својим верским идеалима.
Речју, пропагандисти педерлука покушавају да искористе крвопролиће у Орланду за изједначавање свих противника дискриминације нормалне већине са екстремистима, да моћ државе и медија усмере ка репресији нормалих.


Аутор: Ислам Албаков

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!