Уредници Зицера пали у депресију!!!


Од почетка рада нашег сатиричног портала сведоци смо невиђеног лоповлука домаћих медија, информативних агенција и политичара.

Текст о Де Ниру пренеле су све домаће агенције и медији. Освануо је и у Дневнику РТС-а. Хрвати, а ни и остали из региона нису успели да се суздрже од преношења овог текста. Међутим, нико није навео извор.


Текст о Доналду Трампу се и дан данас експлоатише од стране електронских медија. Војислав Шешељ је део своје предизборне кампање засновао на том тексту. Хрвати су опет одлепили. И наравно, нико није навео извор.


Захваљујући нама Двери и ДСС су прешли цензус и ушли у парламент.

Јер ми смо објавили текст да их је подржао геј лоби. Због чега је морала да реагује и сама Геј-стрејт алијанса. Ни динара нисмо добили за ову рекламу од ДСС-Двери.


Блиц је пренео наше фејк предизборно истраживање НСПМ-а од речи до речи. На НСПМ-у је Вукадиновић реаговао на овај текст у Блицу. Нико није навео извор.


Безброј идеја је покрадено са нашег портала. Најновија је о народној ношњи у скупштини.

Као што рекосмо на Фејсбуку, постајемо депримирани.

Немогуће је да само ми у Србији имамо идеје. Није проблем што се од нас краде, али дајте људи, крадуцкајте мало и од других, или барем наведите извор.



Из истог извора:


Ким Џонг / Зицер


Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!