Јелена Милић је руски тајни агент!


Проамерички руски опозициони лидер Aлексеј Навални, говорио је о гафовима руске спољне политике на локалној петровградској телевизији. Критикујући руску спољну политику, Навални је у емисији помињао кога све финансира Русија.

– Руски грађани дају паре, наши порески обвезници дају грдне паре за глупаве НВО, неке националисте и НAТО лобисте по Источној Европи.- рекао је Aлексеј у емисји.

На питање водитељке ко су ти људи на које Русија троши силне паре, Навални је између осталих поменуо и Јелену Милић. Она је, по речима овог руског опозиционог лидера, заједнички пројекат српски и руских служби државне безбедности.

Навални тврди да је Јелена агент ФСБ са задатком компромитовања НAТО-а у Србији. 

Руске и српске службе су убациле Јелену Милић у НAТО структуре  рачунајући да ће једна тако нестабилна и неуротична жена направити већу штету него корист.

По речима Aлексеја Навалног, Јелена Милић, директорка Центра за евроатлантске студије, главни НAТО лобиста у Србији, је обична марионета у рукама руске спољне политике!

– Циљ операције коју Русија спроводи преко Милићке јесте скретање пажње на споредне ствари, на небитне људе и појаве, док за Русију раде озбиљни људи који су на власти у Србији. На тај начин се с једне стране маскирају прави сарадници Русије а с друге стране се НAТО компромитује. Српска јавност, која је већ свакако имала одбојност према НAТО-у, сада је додатно згрожена изјавама и поступцима лажне НAТО лобисткиње Јелене Милић.- објаснио је Aлексеј Навални.


 Ким Џонг / Зицер

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!