Кавказ 2016: Лансирање "искандера", гађање "калибрима", напад Су-30 (војни видео недеље)Пилоти на Су-30 уништили "непријатељски" брод
Пилоти морнаричке авијације су уништили ратни брод замишљеног непријатеља, бацивши на њега по четири бомбе од 250 килограма. Посаде четири Су-30 извршиле су залаз на циљ, пикирање, снижавање на 400 метара, бомбардовање и противракетни маневар.

Ракете "Бал" и "Москит" уништавају бродове "непријатеља" код Крима
У делу вежбе "Кавказ-2016" на Криму су примењени
Ракеташи оперативно тактичког комплекса "искандер-М" уништили су командно место замишљеног противника нападом балистичким ракетама на удаљености од 150 километара. Лансирање је извршено током вежбања које је омогућило мотострељачким јединицама да крену у напад.
"Калибри" уништили циљеве на удаљености од 180 километара
Гађање је извршено током вежби "Кавказ-2016". Према плану ударна група бродова Каспијске флоте која се састоји од малих ракетних бродова "Град Свијажск" и "Углич" је морала да уништи замишљеног непријатеља код важних обалских објеката.
Формирање одреда десантних бродова на вежби "Кавказ-2016"
Морнари Црноморске флоте су извршили искрцавање морнаричког десанта у оквиру стратешких командно штабних вежби "Кавказ-2016". На маневрима су били укључени велики десантни бродови "Цезар Куњиков", "Саратов", "Азов", "Николај Фиљченков".

Коментари