"Клинтоновска машинерија" - субјективан уметников одраз објективне стварности


Клинтонови су можда најкорумпиранија породица политичара у америчкој историји. Бушчад су на другом месту, али чак и они су одржавали некакав привид пристојности Беле куће. Ни један од председничке Бушчади не би себи допустио псовање припадника Тајне службе или да супружника гађа антиквитетом у државном власништву. Клинтонови су, пак, кварни у души. Лажљиви, вулгарно самопоуздани преваранти што уживају у својим криминалним подухватима, навикли да пролазе некажњено. Обоје Клинтона је за затвор. Одмах.



Александар Јовановић / Ћирилизовано: Има још, на истој страници и од истог аутора, Бена Гарисона: Taking a Bite Out of Tyranny! - HOME.




Да, искрено речено, ни мени није много смешно. Па зашто...? Зато што сам на прву карикатуру наишао на "Зиро хеџу", а испод ње, у виду коментара читаоца, повезницу The US-Israeli Relationship – Biblicism Institute, односно...



Е, овакво задовољство не поделити са другима би већ било грех, а како је ред рећи коме га дугујете... Има неке вајде и од клинтоновске верзије Бони и Клајд.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!