Руси обуставили потрагу за интелигентним животом у Вашингтону


Руски истраживачки тим који је тврдио да је открио знаке интелигентног живота у Вашингтону сада каже да тамошња жива бића и нису баш толико интелигентна.

Руски гласноговорник, који је желео да остане анониман, рекао је нашем дописнику из Москве - такође радом да се не зна ко је - да је атмосфера у Вашингтону затрована огромним облацима што воњају на трулеж корпоративних медија. Наш анонимус тврди да такво негостољубиво окружење чини немогућим готово сваки интелигентни живот, а камоли "одрживу" културу. Руски тим верује да ипак постоје минималне шансе да се негде у Северној Америци могу наћи џепови интелигентног живота, али да је и то мало, због немогућих услова, осуђено на ишчезавање.

Говорећи незванично, руски представник, који нас је замолио да не откријемо његов идентитет, додао је да више нема ни много наде да ће се пронаћи интелигентан живот у Лондону, Паризу, Берлину и другим местима Западне Европе, где би човек очекивао да ће цветати. Иако се верује да је интелигентан живот некада постојао у Европи, атмосфера погодна за одржавање таквог живота сада све брже испарава.

И у Северној Америци и Западној Европи постоје тела која испуштају енормне количине високотоксичног материјала за који се сматра да је одговоран за пад менталних способности. Имитирајући људске особине, та тела се паразитски увлаче у локалне заједнице и, када се тамо утврде, уместо да удахњују живот у атмосферу, прилепљују за некада здраве органе за преношење информација од виталног значаја за пролиферацију интелигенције и опстанак врсте. Потом паразити корумпирају целовитост органа домаћина, јер исисавају све елементе неопходне за развој рационалног размишљања, а онда те елементе претварају у високотоксични материјал, који ће, као екскремент, избацити у локалну заједницу домаћина, где такав измет доводи до гушења небројених врста медија неопходних за развој знања и идеја на којима почива и опстаје интелигентан живот.

Руски научници страхују да су интелигентна жива бића већ изумрла у највећем делу Запада, за собом оставивши само огромну пустињу без видљивих трагова културе.


Аутор: Брајан Хеминг
Извор: Russians halt search for intelligent life in Washington | Bryan Hemming
Превод: Ћирилизовано

1 коментар:

Пишите српски, ћирилицом!