Тјери Мејсан и Пуковник Касад: Мејлови Хилари Клинтон и Муслиманска браћа (ВИДЕО)

Пуковник Касад: Занимљив чланак Тјери Мејсана на тему веза Клинтонове и Муслиманске браће...

Тјери Мејсан: Мејлови Хилари Клинтон и Муслиманска браћа


Хума Абедин и Хилари Клинтон

Истрага ФБИ у случају приватне преписке Хилари Клинтон не значи да се сумња да су у приватној преписци откривене државне тајне,, већ јој је циљ да утврди како је превара довела до издаје. Уместо коришћења безбедног сервера федералних власти, државни секретар је у својој кући инсталирала лични сервер који јој је омогућио да уз помоћ интернета избегне државну контролу. Приватни техничар је очистио сервер госпође Клинтон пре интервенције ФБИ, тако да је сада немогуће знати зашто јој је био потребан приватни сервер. У почетку, ФБИ је веровао да је приватни сервер био мање заштићен од државног. То јест, кривица госпође Клинтон је само у томе што су нарушени прописи чувања државне тајне. Али након тога, ФБИ је дошао у посед рачунара бившег члана Конгреса Ентони Вејнера, бившег супруга Хуме Абедин, шефа кабинета Клинтонове. На његовом рачунару мејлови бившег државног секретара нису били уклоњени.

Ентони Вејнер је јеврејски политичар близак породици Клинтон, који је својевремено хтео да постане градоначелник Њујорка. Због чисто пуританског скандала у вези са чињеницом да је женама слао еротске СМС-ове, Вејнер је био приморан да се повуче из политике. Хума Абедин се званично развела, али га није никад напустила. Хума Абедин је одрасла у Саудијској Арабији. Њен отац је водио академски часопис, а она је неколико година радила као секретар редакције, и заступала идеје Муслиманског братства. Њена мајка је на челу саудијског удружења Сестре муслиманске браће, и раније је радила заједно са женом египатског председника Мухамеда Мурсија. Њен отац Хасан сарађује са шеиком Јусуфом ел-Карадавијем, духовним вођом Муслиманске браће и духовним ментором "Ал Џазире".


Током званичне посете Саудијској Арабији, државни секретар Хилари Клинтон је посетила факултет Дар-ал-Хекма у пратњи Хумине мајке,Салехи Абедин, председнице удружења Сестре Муслиманског братства (која, узгред буди речено, страсно заступа сакаћење гениталија муслиманки - прим. А.Ј.)

Данас је Хума Абедин централна фигура изборног штаба Клинтонове, заједно са председником изборног штаба Џоном Подестом, бивши шефом администрације председника Била Клинтона. Подеста је, узгред буди речено, лобиста у америчком Конгресу за Саудијску Арабију, за чије лобирање је скромно плаћен месечним износом од 200,000 долара.  Јорданска новинска агенција „Петра“ је 12. јуна, 2016. објавила интервју са саудијским принцом Мохамед бин Салманом, који је говорио о напредним схватањима краљевске породице, која - супротно америчком закону -  покрива 20% трошкова предизборне кампање Хилари Клинтон (иако је жена). Међутим, сутрадан је агенција демантовала ту информацију изјавом да је сајт је хакован.

Према извештају званичне јорданске агенције "Петра" од 12. јуна 2016., саудијска краљевска породица је незаконито финансирала предизборну кампању Хилари Клинтон у износу од 20%

Госпођа Абедин није једина особа из Обамине администрације која је повезана са Муслиманском браћом. Председников полубрат Абонго Малик Обама је благајник организације Мисионарски рад Муслиманске браће у Судану и члан Фонда "Барак Обама". Он је директно подређен председнику Судана Омару ал-Баширу. Један припадник Муслиманске браће је члан Савета за националну безбедност - највишег извршног органа у Сједињеним Америчким Државама. Од 2009. до 2012. године, то је био Мехли Алхасани. Не зна се ко га је наследио, али Бела кућа је негирала да је било ко из Муслиманске браће члан Савета све док се нису појавили докази. На пример, из Муслиманске браће је представник америчког председника у организацији Исламска конференција, Рашад Хусеин. Остали чланови Братства држе мање важне позиције. Међу њима је најпознатији садашњи члан Сиријске националне опозиције и бивши саветник Пентагона Лоуеј Сафи (Louay M. Safi).


Председник Обама и његов полубрат Абонго Малик Обама у Овалној соби Беле куће. Абонго Малик Обама је благајник друштва Мисионарски рад Муслиманске браће у Судану

У априлу 2009. године, два месеца пре говора у Каиру, председник Обама је тајно примио делегацију Муслиманске браће у Овалној соби Беле куће. На церемонију преузимања дужности је позвао Ингрид Матсон, председницу организације Браћа и сестре амерички муслимани. Фондација "Клинтон", са своје стране, као одговорног извршиоца пројекта "Клима" користи једног од лидера Међународног братства Гахеда ал-Хатада, који је до тада био продуцент телевизијске дистрибуције Курана. Његов отац је био један од главних организатора Братства, када су га 1951. створили ЦИА и Ми-6. Гахед је изашао из Братства 2012. након што су у Каиру као кандидата за место председника поставили Мухамеда Мурсија, који је потом постао званични представник Муслиманске браће целог света.

Лидери џихадиста из целог света су на овај или онај начин повезани или са Муслиманском браћом или са суфијским редом Накшбанди (Naqshbandi Order) у саставу саудијске националистичке организације Светска исламска лига, тако да би било занимљиво сазнати какве су везе госпође Клинтон са Саудијском Арабијом и Муслиманском браћом. Испоставило се да је у штабу Доналда Трампа генерал Мајкл Флин, који је покушавао да спречи Белу кућу да створи калифат, али је због тога отпуштен из Војне обавештајне службе (Defense Intelligence Agency). Заједно са њим ради Френк Гафни, "хладни ратник" којег називају конспирологом јер се противио присуству Муслиманске браће у федералним органима.

Из перспективе ФБИ гледано, било каква подршка терористичким организацијама је злочин - без обзира какву политику води ЦИА. Полиција и сенатор Џон Кери су 1991. године у банкрот отерали пакистанску банку BCCI (регистровану на Кајманским острвима), коју је ЦИА користила за све врсте тајних операција, заједно са Муслиманском браћом и латиноамеричким трговцима дрогом.

Аутор: Тјери Мејсан
Извор: Электронные письма Хиллари Клинтон и Братья-мусульмане, Тьерри Мейсан
Превод на руски: Едуард Феоктистов
 

Пуковник Касад: Нешто размишљам да контакти америчких обавештајних служби са бившим штићеницима из "калифата" могу бити у виду рада са појединцима или посредством организација типа Муслиманске браће, онима које им могу пружити платформу за "размену мишљења" о текућим питањима. Шта радити по предаји Мосула, на пример, или о покушајима да се Исламска држава пребаци у Сирију пре председничких избора, да би се, неколико дана пре избора, прогласило да је политика демократа успела и да је ирачка "престоница" Исламске државе ослобођена.

И још нешто. Наставком истраге, ФБИ је добро пореметио и покварио завршницу председничке кампање Хилари Клинтон, и отворено помогао Трампу, којег су били потпуно сахранили.


Colonel Cassad

Алкександар Јовановић / Ћирилизовано: Тјери Мејсан је направио један превид: Хилари Клинтон о Хуми Абедин - свом првом рекеташу који је "муштеријама" преносио колико треба да уплате у Фонд "Клинтон" ако хоће састанак (и услугу) - од пре неки дан говори као о "мојој бившој службеници". Ова се, пак, нагађа да добије статус заштићеног сведока... Имате о томе чак и у америчким мејнстрим медијима. И таман да потражим и поставим линкове, кад стиже данашња пошта од водеће израелске пропагандистичке службе. А у њој...ционисти перу руке (и од Хилари?!):

The truth about Hillary’s #1 aide Huma Abedin – Israel Video Network




Аутор: Борис Александрович Рожин ( 103 превода)
Извор: Электронные письма Хиллари Клинтон и Братья-мусульмане - Colonel Cassad
Превод: Мирослав Младеновић / Ћирилизовано
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!