Daily Stormer: Како у Италији опрати дупе насред улице


Један од најузбудљивијих аспеката масовне имиграције у Европу из трећесветских земаља је начин којим живостност тих људи обогаћује нашу културу.

Толико је тога што се од њих да научити.

На пример, да ли сте икада размишљали о прању шупка на улици? Ја никад, а претпостављам ни већина Италијана. Али захваљујући масовновној имиграцији из Африке, Италијани, ето, научише да се дупе може прати и јавно, на улици, и да те нико због тога неће ни пипнути.

И кад смо већ код побољшања квалитета живота - колико сте пута закаснили на важан пословни састанак или нисте имали куд него да откажете рандеву јер сте морали да тркнете кући да плакнете пркно?

Е, ти дани су прошли, захваљујући новим друштвеним правилима која су нам подариле избеглице, жртве бруталног грађанског рата у Сирији.

И још један бенефит: поплава из Трећег света ће повећати пензије, јер ће гро имиграната сместа наћи добро плаћен посао у "хај-тек" сектору. Али није све у парама, ипак је најдрагоценије што ћемо се у том процесу обогатити достигнућима других култура, као што је запирање гузице на улици усред бела дана, истом руком којом се одмах после тога пије вода.

Daily Stormer – The World's Most Goal-Oriented Republican Website

Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Ограђујем се од расизма Ендрју Англина и "Дејли стормера". Срам их било, ево како исмевају и "предивну црнкињу која каже да се не сме дозволити да Трамп постане председник":

Beautiful Black Woman Says Trump Can’t be Allowed to Win the Election – Daily Stormer

 


Прилог сам објавио само да укажем на неопходност непрестане борбе против оваквих медијских несрећа - да нам се не би десило да на истим страницама једног дана осване спрдачина како стотине хиљада Срба истом руком којом се крсти заокружује Вучића, Дачића, Тадића...


Аутор: Ендрју Англин
Извор: Daily Stormer
Извор за видео: Onlinemagazin on Twitter: "🆘‼️🐸 Meanwhile in a pedestrian zone in Italy ... washing day. Cultural enrichment at the highest level. https://t.co/NGckpw1S1k"
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на
Antergos | Your Linux. Always Fresh. Never Frozen.

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!