О будаластости и штетности новинарства типа "И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан"

"Факти", али само као пример

"ОДЛИЧАН потез председника Русије Владимира Путина, одувек сам знао да је он веома паметан, оценио је новоизабрани председник Сједињених Држава Доналд Трамп одлуку руског шефа државе да не протера 35 америчких дипломата што би био само одговор на декрет Барака Обаме о протеривању 35 руских дипломата из Вашингтона и Сан Франциска..." - И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан | Факти

Чиста будалаштина.

Јер Обама је читавом слободном свету, док овај кличе џудисти Путину који је "хромог патка" тобоже средио спроводећи његов ударац у празно, забио ножекању у леђа тако вешто да конзументи шокантно-русофилних тртљарија то нису ни осетили.

А и како би, када ни то што се самопрогласило медијским послеником не чита ништа осим онога што може да препише.

“Big Brother” Watches Everyone in America: Obama Signs “Ministry of Truth” into Law, на пример, не спада у ту групу, јер треба ем знати страни језик, ем стварно разумети шта пише. А пише да "'Велики брат" мотри на свакога у Америци: Обама својим потписом озаконио стварање 'Министарства истине", што значи да је Обама обавио задатак намењен Хилари Клинтон, и поставио законску основицу за надзор и цензурисање америчких и интренет медија (а САД господаре интернетом и даље, само сада преко УН) - дакле, да је испунио један од најважнијих предуслова за увођење полицијске државе и, касније, феудалног поретка у САД (за почетак).

За шта прича о руском хаковању служи за стварање оправдања и као димна завеса, a Руси и Путин су у целој ствари суштински небитни.

"23. децембра, уочи викенда када се прослављао Божић, Обама је потписао закон, практично неприметно, и уз одобравање пренадуваних војних трошкова, установио Центар за анализу информација - de facto 'Министарство истине'?

Прочитасте ли то где а да је написано на српском језику и писму?

Зато сада читамо будалаштине.

Што ћемо по свој прилици морати и убудуће, јер и Путин и Трамп - уз здушну подршку дупеувлакачких медија - очигледно уживају у својој супериорности, док им се Обама, човек ЦИА-е као што му је била и мајка, иза леђа смеје и на миру купује куће незнано од којих пара, али биће да је од награде добијене од својих господара, и за овај, злочиначки али мајсторски изведен ударац.

Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

BunsenLabs Linux



6 коментара:

  1. Не разумем ову компилацију две вести

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Руско хаковање је послужило као изговор да Обама неопажено уведе "Министарство истине".

      С обзиром на надмоћ америчке информационе технологије, "Министарство истине" САД ће контролисати проток информација у целом свету.

      Док се медији, Трамп, и Путин за то време замајавају надгорњавањем с Обамом око димне завесе - санкција Русији.

      Схватићете и ове две када научите да се вести и медији не читају (слушају, гледају) појединачно него збирно.

      Мало ће бити медијски писмених и новинара и уредника, а камоли читалаца, све док се не уведе обавезно медијско образовање - да поновим по стоти пут.

      Избриши
    2. Мени све то личи на међусобни договор,врана врани не вади очи.Као ови су ѕа светски поредак а ови други им не дају а сви су из истог путујећег позоришта које влада светом.Чисто замајавање....

      Избриши
    3. И да,заборавих да питам,ко ће медијски да образује те људе?Чаробњак из лампе...или неко тајно просвећено друштво које је попило сву мудрост овога света што у злу и лажи лежи?

      Избриши
    4. Не подмећите, рекао сам "обавезно медијско образовање", а обавезно образовање у Србији подразумева основну школу.
      Друго је питање ко ће и како образовати наставни кадар. Моје мишљење је да треба поћи од постојећег, проширити капацитете ФДУ, ФПН и Електротехничког факултета.
      Дакле, то треба да буде брижљиво испланиран и организован дуготрајни - процес.

      Избриши
    5. Добро,де, како ви кажете али ја опет понављам питање,који су то људи који ће да образују ове друге а да нису инфицирани и самим тим несвесно послушни робови елита који производе нове послушне робове.Тобож,за просперитет нације ,државе ...бла...блаааа и осзалих лажи и глупости.

      Избриши

Пишите српски, ћирилицом!