Велимир Абрамовић: Никола Тесла, мобилни телефон и морални закони Космоса


Поводом чланка "Никола Тесла је још 1926. године описао оно што данас зовемо мобилни телефон" објављеног на сајту Глобал рисерч, у коме се, између осталог, наводе Теслине речи:

"Кад се у потпуности примени бежични пренос читава Земља ће се претворити у огроман мозак, што она и јесте, јер све су ствари само ритмичке честице целине. Један са другим саобраћаћемо тренутно, независно од удаљености. И не само то, преко телевизије и телефона моћи ћемо да се видимо и чујемо исто тако савршено као да смо лицем у лице близу, иако смо хиљадама миља раздвојени, а апарате којима ћемо то постизати носићемо у џепу од сакоа."

Никола Тесла

Коментар Велимира Абрамовића:

Градимо нову планетарну цивилизацију у складу са природним поретком ствари и универзалном космолошком етиком, јер су физички закони заправо морални закони Космоса:

Српско удружење "Ћирилица" Београд вас позива на отварање изложбе "Ноћ над Србијом" Милете Микарића


Поштовани пријатељи Српског удружења "Ћирилица" Београд


позивамо вас на
ОТВАРАЊЕ  ИЗЛОЖБЕ  СЛИКА  МИЛЕТЕ  МИКАРИЋА
"НОЋ  НАД   СРБИЈОМ"

Џихадисти слободног софтвера (ВИДЕО)



Гилад Ацмон: О јеврејској вери (ВИДЕО)


"Јеврејска вера је вера мицвота (заповести) и без овог верског идиома јеврејска вера уопште не постоји." /Професор Јешајаху Лајбовиц/

Да су ислам и хришћанство верски системи лако је увидети, али јудаизам пркоси и самој идеји веровања. Јудаизам је регулаторни систем послушности. Јудаистичким универзумом царује мицвот, скуп 613 Божјих правила и заповести. Насупрот хришћанству и исламу, сазданим на духовним и небеским правилима богослужења трансцеденталном Богу, јудејски субјекат је "претплаћен" на стриктно овоземаљске и материјалне обреде. Док су исламо-хришћани пуни љубави према Богу и духовности узвишеног и божанског, да ли је неко добар следбеник јудаизма се цени по његовој или њеној способности да се придржава стотина строгих овоземаљских обавеза.