Да ли пратите "Новински фронт" (News Front)?

Најновији вести Србије / Црне Горе / Русије / Света

Константин Книрик: Један од задатака News Front-а је да се не допусти украјински сценарио у Црној Гори

 

Руководилац агенције News Front Константин Книрик гостовао је у емисији "У ствари". Домаћин емисије био je Сергеј Веселовски.


"Протекла година је за нас била углавном успешна ако се изузме низ трагичних догађаја. На светском нивоу догађај који је обележио годину је обарање нашег авиона. А ако говоримо о самој агенцији ми смо претходне године за себе поставили планове које је можда тешко одржати али којима ћемо тежити"- рекао је Книрик.

Хитно! Помозите опстанак СРБског ФБРепортера

 

Поштовани читаоци,


СРБски ФБРепортер „ради“ већ скоро пет година „пуном паром“ највише захваљујући неколицини наших уредника и аутора – волонтера из Србије, који су,  упркос незавидној личној ситуацији, скоро свe своје слободно време посветили овом, по многима успешном, алтернативном медијском пројекту. Неки од њих су се ових дана нашли у тешкој ситуацији, изложени претњи од „режимских комуналних маказа“ и од избацивања на улицу због неплаћене кирије и потребна им је хитна помоћ.

Апелујемо на све вас који можете и желите да нас подржите, да то учините контактирајући нас путем редакцијске поште redakcija@facebookreporter.org, како бисмо вам доставили контакт информација члана редакције, коме је намењена та директна помоћ, као и детаљe о начину уплате или другом виду донирања…


"Ал Џазира": Русија против "терориста" користи претерану силу

Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Катарска "Ал Џазира", на челу с познатим србољубом, "директором вијести и програма" Гораном Милићем, о рату Сирије и њених руских савезника против извођача крвавих радова за потребе империјалиста и циониста, које међу иним финансира и Катар, говори као о "побуни сиријског народа против диктаторског режима Башара ал-Асада".

У складу с тим су и неприкривене симпатије за главосече, којима гласило Вучићевих партнера тепа "терористи" (са наводницима).

Таквом гласилу је омогућено да у Србији емитује ТВ програм и преко портала шири пропаганду, која је, с обзиром да заступа страну џихадиста, усмерена и против државе Србије.

Сумњам да редовно пратите делатност балканских медијских слугу Катара, па ево примера. Донекле упристојеног, бар што се тиче писма и по које речи и реченице.


Зашто примирје неће зауставити руске ударе у Сирији?



Стручњаци верују да Русија настоји поновити искуства из Чеченије наметањем решења кроз употребу претеране силе.


Владимир Путин и његова политика воде Русију у изолацију, кажу аналитичари [AП]