Мила Алечковић: Српска власт нас гура у америчку гузицу звану Брисел (ВИДЕО)

Српкиња која из дана у дан осваја симпатије све већег броја грађана Србије, истакнути родољуб, русофил и борац против глобализма Проф. Др Мила Алечковић упутила је видео поруку свим Србима како у земљи тако и у расејању и без длаке на језику указала у каквом је стању српска држава и шта треба да чинимо.

mila aleckovic Мила Алечковић: Српска власт нас гура у америчку гузицу звану Брисел (ВИДЕО)

"Ослобођење": Снимак са скупа из Орашца који ни једна телевизија није смела да прикаже (ВИДЕО)



По први пут у историји, ове године на прослави Дана државност у Орашцу није дошао ни један представник Владе Србије. Навикли да народ звижди премијеру и министрима током ранијих година обележавања, нико из Владе Србије се није усудио да дође у Марићевића јаругу.

Sputnik Србија: Мачка — сувише дебела или је заборавила да скаче


Sputnik Србија:
Стигао нам је још један клип са смотаном мачком... Велика концентрација приликом припрема, а онда… Промашај.

Ћирилизовано: Ништа се не чудите! Ви сте криви. Што не читате "Спутњик", пардон, Sputnik Србиjа? Е, мачићима нећете одолети.

И немојте мислити да је ово заједљивост. Ипак боље мачићи, кучићи, папагаји... него Кристијан и Станија.

Сиријска војска тамани главосече користећи (и) навођене противтенковске пројектиле (ВИДЕО)

Овакве ствари обично не гледам. Мучно ми је "крви, крви и још више меса" новинарство, грабљење публике искоришћавањем њених најнижих инстиката. Али, с обзиром да је вест са South Front-а, сајта који има једну од најбољих видео-продукција међу алтернативним медијима и где се зна мера, а и наслов је више него интригантан, то што се против пешадије користе навођени противтенковски пројектили... Речју, исплатило се. А и вама ће, ако прочитате и коментаре на извору. Превешћу само један, по мени најзанимљивији (не само због сличице) и, надам се, тачан.




The overkill tells me the war is nearly over. With the SAA about 70km from Raqqa, they don't mind "wasting" a few of the heavy missiles to gain some ground.
No wonder the Saudis and the Turkeys want to march in so badly!

Марко Марјановић: Блистави ум британског министра спољних послова Филипа Хамонда (ВИДЕО)

Нобеловац?
Садашњи министар спољних послова Филип Хамонд је могао да каже да би Обама једним телефонским позивом очас натерао Ердогана да престане да бомбардује Сирију. Али није, рекао је нешто сасвим супротно:

"Постоји човек који би могао само једним телефонским позивом да оконча грађански рат у Сирији. То је господин Путин."

А кога би то Путин требало да назове? Америчког председника Барака Хусеина Обаму? Директора ЦИА-е Џона Бренана? Саудијског краља Салмана? Абу Мухамеда из Џабат ал-Нусре? Не. Башара ал Асада.

Зато што је блистави ум закључио:

Novinite.com: Oд 1. марта почиње с радом први бугарско-руски телевизијски канал ХМТВ

У Бугарској ће од 1. марта почети с емитовањем програма први бугарско-руски ТВ канал под називом ХМТВ - саопштио је Савез бугарских новинара.

Савез се позива на документ надзорног органа, Савета за надзор електронских медија, који је на последњој седници власницима одобрио да могу да региструју свој ТВ канал.

Гледаоци ће моћи да бирају да ли ће гледати програм на бугарском или руском језику.