Руска фабрика врши летна испитивања борбеног хеликоптера

Тестирање побољшане варијанте руског наоружаног хеликоптера Ка-52 „Алигатор“

Фабрика хеликоптера „Прогрес“ из Арсенијева изводи опитне летове  хеликоптера  Ка-52 „Алигатор“ непосредно пре испоруке овог најиздржљивијег (за лет у свим метео условима) извиђачко-борбеног  хеликоптера.

Фотографија: "Руски хеликоптери"

За ослобођење и слободу Срба и Србије - ЗОС (преписка е-поштом)

Проф. др Светозар Радишић

Прослеђујем овај позив својим пробраним пријатељима, након разговора са професором Грујићем. Драго ми је што сам га упознао. Разлог прослеђивања поруке је да више сазнате о људима који су могуће и ваши истомишљеници. Можда сте и ви у фази да као и он сматрате да је последњи час да се нешто предузме и да је потребно учинити онолико колико је у нашој моћи. Допао ми се његов концепт и начин размишљања. На вама је да ли ћете се придружити њему, некоме другом или никоме. Поздрав од срца!




Др Љубомир Т. Грујић

Поштовани господине професоре РАДИШИЋУ,

Обраћам Вам се као родољубу Србског народа и патриоти Србије.

Све критике садашње власти постају подршка њој ако се народу на овим изборима не пружи трећа, јасно родољубива и патриотска, изборна могућност. То је независна грађанска изборна листа кандидата за народне посланике који нису били до сада на владајућим државним положајима и који су својим животом и делима осведочили да су одани Србима, Србству и Србији, који се залажу за ставове изложене у овде приложеном Прогласу за изборну листу грађана под називом:

За ослобођење и слободу Срба и Србије - ЗОС
 

Ми нисмо обманули народ. Ми не можемо и нећемо да обманемо народ јер бисмо обманули сами себе. Ми отворено, јасно и одлучно износимо своје ставове, циљеве и задатке.

Позивам Вас да се укључите у стварање и регистровање ЗОС-а било као њен активан члан у својству кандидата за народног посланика било само као њен подржавалац који би био један од 10.000 потписника да се ЗОС пријави за изборе. Молим Вас да ми одговорите. Што пре то боље.

Хвала Вам на пажњи.

С поштовањем.

Др Љубомир Т. Грујић, некадашњи редован професор Универзитета у Београду, сад у пензији
Е-адреса: sjedinjenslobodnsrb@gmail.com
Документа о мојој активности за Србе и Србију су сва изложена на: http://www.ssssseternal.org
Документа о мојој наставно-научној активности из области стабилности и управљања динамичких система су изложена на:
http://www.truth-science.info

The Value of Talk или поводом чланка "Ђорђе Ивковић: ХОЛОКАУСТ И ПРИКЉУЧЕНИЈА"

Ђорђе Ивковић: ХОЛОКАУСТ И ПРИКЉУЧЕНИЈА је вредан и потребан чланак. Без даљег коментарисања, само ћу напоменути да се ова два снимка доле односе на Јевреје, Американце и Србе, и да, ваљда је то само по себи јасно, није битно ко говори, већ шта је рекао и да ли је то тачно.

The Value of Talk by Dr. William Pierce 1/2 - YouTube


Ђорђе Ивковић: ХОЛОКАУСТ И ПРИКЉУЧЕНИЈА


1.

Наш државни врх решио да уђе у ЕУ. Препрека је превише. Једна од тих препрека је реституција, повраћај давно одузете имовине. Нема сумње да је наша олигархија у епском сукобу интереса по овом питању. Генерално, ради се о баснословној имовини најбољих домаћина. Што се натуралног враћања тиче, закон се састоји од изузетака. Новчаном накнадом биће компензовано 0,04% стварне вредности у тамо неке две деценије. Тако старо право својине престаје заувек.

Наравно, деца титоиста који су сада на власти у ритерском оклопу „Европљана“, направили су „закон“ чија је једина функција да њима и „страним инвеститорима“ остане 99,96% те имовине. Све је објашњено надри-етичким постулатом да се „једна неправда не замењује другом“.

Куд може Србија са таквом етиком, враг зна. Али, ту се укључују Јевреји са својим холокаустом, и прича о враћању имовине добија кардиналне обрте и отвара неколико озбиљних дилема.

Језикофил: Умиљата мачка у изборној кампањи

У време изборне кампање, размишљамо о томе како је интернет почео да се употребљава као средство пропаганде и оглашавања, али и за двосмерну комуникацију, као средство дијалога између политичара и бирача, што значи да интерактивност, заправо, разликује интернет од других медија. У Америци је масовније у употреби од 1996. године, док се у Немачкој као део политичке пропаганде употребљава од 2002. године. На српском говорном подручју, поређења ради, 2010. године нису све странке имале своје интернет странице, што већ 2014. године не важи.

Милан Миленковић: Реквијем за родољупце

Још је Бизмарк, пруски „гвоздени канцелар“,  говорио да се највише лаже после лова и пре избора. Не знам, истина, шта је он под лагањем подразумевао, јер није видео модерну Србију у време изборне кампање. Овде кад се лаже – лаже се и то у складу са Гебелсовом опаском „лажи крупно, нешто ће се закачити“. Поштеног човека је срамота да слуша лажи, а како је онима који их изговарају, сам Бог зна.