"Русија ће врло оштро зауставити покушаје да се покрене нови рат у Карабаху"

Фотографија, извор: Turkish mercenaries and trainers to help the Azerbaijani army to attack Karabakh - Fort Russ

Јермени сматрају да изјава Бакуа о прекиду ватре није ништа друго него дезинформација и обмана. Иако операција Бакуа спроведена у Карабаху уз подршку Турске углавном није донела резултате, и даље постоји реална опасност од новог рата - истичу стручњаци из региона. Која је улога Русије и да ли ће бити у стању да спречи крвопролиће?

Како то да у "Панамским документима" нема америчких корпорација и политичара?

Map created by briankilmartin briankilmartin

Наводно, цео свет је у шоку после великог "цурења" докумената адвокатске канцеларије Мосак Фонсека (МФ), која управља офшор компанијама водећих бизнисмена и политичара, да би ови избегли плаћање пореза. Али, гле чуда, у процурелом ни спомена неке америчке корпорације или шел-компаније (енг. shell company, лажна компанија, погледати овде - прим. прев.) неког америчког политичара.

Русија неће љубити Обамин прстен

Ћирилизовано: Чланак пред вама је стар четири дана. Али се може рећи да је толико и свеж, јер нам даје јасну слику о руском погледу на значај нуклеарног наоружања и у будућим временима.



У Вашингтону почиње тродневни самит о нуклеарној безбедности. Русија у томе неће учествовати , чак ни на радном нивоу. Да ли је то намерни бојкот од стране Русије? Или би учешће било губљење времена? Али, зар на дневном реду нису - "нуклеарне активности фанатика у ДНРК (Демократска Народна Република Кореја) " и "прљаве бомбе" у рукама Исламске  државе. Зар Русији до ових питања није стало?

Дилетантска пропаганда: "Панамска документа" (ВИДЕО)

Прво погледајте видео:


И? Зар Бранкица Станковић није чист геније пропагандистичког "истраживачког новинарства", бар у односу на дудуке из тзв. Међународног конзорцијума истраживачких новинара, творце и "докумената" (The Panama Papers · ICIJ) и видеа који већ у првих двадесетак секунди разоткрива "објективност" и "непристрасност" дилетантлука на Сорошевим парама?