За који динар и еврић више - најчитанији српски "патриотски" медији потурају лажан снимак пада руског хеликоптера у Сирији


Коментар Ћирилизовано је садржан у горњем наслову: А ви сами упоредите извештај, фотографије и видео снимак пада руског хеликоптера од прошле године на аеро-митингу у Русији:

Russian air show helicopter crash kills one crew member | Daily Mail Online


 ; са оним  што овдашња медијска олош данас објављује, нпр. под насловом:

 СНИМАК ПАДА РУСКОГ ХЕЛИКОПТЕРА: Два пилота погинула (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Русофили, браћо, срамота је: Русија инсајдер - превара или мета белосветског "а 'де сам ту ја"? (Ажурирано)

Чарлс Баусман
На сајту Форт Рус јутрос у 05.59 је освануо чланак Bausman and fraud at Russia Insider? Lavelle blows the whistle - Fort Russ антидатиран на јучерашњи дан, у којем се Чарлс Баусман, оснивач и главни и одговорни уредник сајта Русија Инсајдер, оптужује за превару. Оптужбе су изнели Питер Лавел са РТ-а, "руско-амерички геополитички аналитичар Андреј Корибко", анонимни сарадник чувене поштењачине Степске свраке, анонимни инсајдер из Русија Инсајдера, анонимно уредништво сајта Форт Рус итд.

Баусман и његови сарадници се до тренутка док ово пишем нису огласили.

Ловца пете генерације има само Русијa (допуњен и измењен превод - изворног текста, а не енглеске, "десетковане" верзије)


О авијацији Русије у прошлости, садашњости и будућности, о јединствености наших ловачких авиона, о најбољим карактеристикама страних војних авиона и војним доктринама различитих земаља, о могућностима постизања међународног паритета у ваздухопловству и много чему другом говори Анатолиј Квочур, истакнути пробни пилот СССР-а, Херој Русије, главни конструктор "Летачко истраживачког центра", потпуковник у резерви. На Западу га зову "руском летећом легендом" и сврставају међу десетак најбољих пробних пилота данашњице.