"Да ли ваше срце говори хебрејски?"

Пријављен на листу за е-пошту,  понекад добијам и огласе спонзора листа The Times of Israel, који коректно истиче да "No endorsement of advertiser products or services, real or implied, is intended", дакле, ограђује се, изјављује да сама новина не стоји иза рекламираног пројекта или услуге.

А оглашивач, eTeacherHebrew:


Да ли ваше срце говори хебрејски?


Шалом из Јерусалима,

Хебрејски је део онога што сте, део Ваше историје и наслеђа. Ваше срце течно говори хебрејски, али шта је с Вама?

Јапан спреман да помогне Украјини у стварању информационе полиције


Јапански амбасадор у Украјини Шигеки Суми је приликом сусрета са украјинским министром унутрашњих послова Арсеном Аваковом изјавио да је његова земља спремна да Укрјини пружи подршку у развоју информационе полиције и комуникационог одељења Министарства унутрашњих послова.

Бивши сарадник Тор пројекта помогао Еф-Би-Ају да хакује Тор

Фото: Shutterstock

Питање како је америчка влада успела да хакује Тор, софтвер који користе милиони људи у свету који из различитих разлога желе да заштите свој идентитет и приватност, добило је одговор - властима је помогао искусни инсајдер.

Новинари Дејли дота су открили да је бивши сарадник Тор пројекта Метју Едман помогао америчком Федералном истражном бироу да направи малвер Cornhusker (Torploit) који је омогућио агентима да у неколико истрага разоткрију кориснике Тора. Малвер је коришћен у истрази у вези Силк роуда (Silk Road), као и током операције "Торпедо".

ШалеОС 16.04 (ChaletOS 16.04), ГНУ/Линукс оперативни систем домаћег аутора Дејана Петровића (ВИДЕО)


Ако размишљате да пређете на неку дистрибуцију ГНУ/Линукс оперативног система, ШалеОС 16.04 / ChaletOS 16.04 нашег Дејана Петровића је, судећи по бројним приказима и освртима и за прошло и за најновије издање, прави избор.