Бивша уредница РТВ-а: Зар неко стварно мисли да је 400,000 месечно нека плата?!

Извор за фотографију: СРБски ФБРепортер

Ових дана је остала без своје емисије једна од уредница програма Радио Телевизије Војводине. Она је дала изјаву за Зицер али је желела да остане анонимна (име познато редакцији) надајући се да ће је ипак због квалитета њеног рада вратити назад на посао.

– Када је ТВ Б92 остао без Сорошевих пара, Веран нам је рекао да ћемо морати да се сналазимо сами како знамо и умемо. Ипак, некима од нас је помогао да пређемо на РТВ. Тамо су нас дочекали топло и пријатељски. Захваљујући Пајтићу и Динку Грухоњићу, одмах смо наставили са радом. Емисије које смо наставили радити на РТВ-у су ауторске и већ су се емитовале претходно на Б92, тако да није било потребе смишљати нови концепт нити назив емисија – објашњава анонимна бивша уредница РТВ-а.

Казахстан угушио "Мајдан" и спречио преврат (ВИДЕО)

Полиција Казахстана је 21. маја спречила покушај антивладиних протеста против измена и допуна Закона о земљишту (догађај који је Правда.Ру практично антиципирала са Украјински сценарио за Казахстан - прим. прев.)


Фотографија из архиве Правда.Ру

Како пише Независимаја газета (Независимая газета), ухапшено је око 40 организатора, као и новинари, међу њима и руски. У Управи полиције МУП-а Казахстана тврде да су ове акције предузете због очекиваних провокација. Стручњаци верују да се власт осигуравала, због страха од народног протеста.

УВЕК НА ВИСИНИ - 25. годишњица акробатских група "Ласте" и "Руски витезови" (Фото, видео)


Да би летели, пилоти уче годинама. Њихов посао је леп, частан и невероватно тежак. Њиховом здрављу и издржљивости завиди сваки спортиста. Они имају клубове обожаваоца не само у Русији, већ и у иностранству, њихови наступи се планирају годину дана унапред. Без њих се не организује скоро ни једна међународна изложба авиона.
Сваки лет "Ласти" и "Руских витезова", који ове године славе 25. годишњицу - је остварење сна, превазилажење несавршености људске природе. И инспирација и радост, коју авиони дарују људима док се лако подижу у небо.