понедељак, 11. јул 2016.

"Алахов пут" Агенде 21 и "одрживог развоја". И БиХ, наравно (ВИДЕО)


The Sleuth Journal:

ИКЛЕИ, Међународни савет за локалне еколошке иницијативе (ICLEI, International Council on Local Environmental Initiatives), паралелна влада под маском пуког лиферанта софтвера за мониторинг гасова који у атмосфери стварају ефекат стаклене баште, кључни је носилац процеса глобализације.

Ко је у Извршном одбору ИКЛЕИ? Један од чланова је Организација исламских престоница и градова - Organization of islamic capitals and cities. Исламом се стандардизује систем предвиђен Агендом 21 Уједињених нација и "одрживи развој", исламом чији шеријатски закон важи за све државе. Идеално: Агенда 21 и одрживи развој не допуштају неслагање баш као и шеријат. Агенда 21 - Agenda 21 .:. Sustainable Development Knowledge Platform - користи такозвани Делфи метод за пропагандизацију становништва и стварање култа о себи. Исто ћете приметити код ислама, што је јасно истакнуто и објашњено у овом изврсном видеу Стивена Коглина, обавештајног стручњака за Блиски исток, који је о исламу брифовао Здружени генералштаб Оружаних снага и сенаторе, конгресмене и државне функционере САД.

Коглин у овом излагању доказује да, због наметнуте политичке коректности, војна обавештајна служба није способна да идентификује непријатеља. Он тврди и доказима поткрепљује да "људска права" значи "искључиво муслиманска права" - када термин "људска права" користи Организација исламске сарадње. Колин каже да се "терористички акти" сматрају само прекршајем ислама ако су их починили муслимани, и да је Хилари Клинтон уверавала муслиманске лидере да ће се над Американцима који "увреде ислам" примењивати технике притиска и постиђивања, чиме ће се кршити и Први амандман који гарантује слободу говора...