Александар Јовановић: Не било вам тешко...

... ајд да нову радну недељу започнемо нечим лепим. Рецимо са:

1. Моја мама тера Линукс / My Mom Runs Linux! - Freedom Penguin

Freedom Penguin - Linux Software Reviews, Discussion and Articles

Ви који пратите телевизијске и радио програме, влогове и подкасте на енглеском језику, да ли сте приметили нови стандард - да сваки прилог, пасус и мисаона целина морају да започну са Уммм, Аммм или каквом личном модификацијом израза полатичке коректности, покоравања речнику и начину изражавања необразованих?

Е, Џо Колинс не мари да ли ће увредити неко либералче што сматра ваљаним да говори исто као његов црначки штићеник, него поштује основну пристојност - најширој јавности се обраћа књижевним језиком народа коме припада (рецимо да су и Аустралијанци народ, да не терамо мак на конац). У то се можете уверити на његовој Јутјуб страници, а ко прочита овај текст...па не знам шта се више од тога може урадити да се докаже да Линукс није за "хакере" и згубидане, него за свакодневну и нормалну употребу.

Вести о Тесли: Теслина технологија "зрака смрти" заиста постоји (тек сада открише Американци, иако...)

Ксенија Поповић: Прво још један превод који показује шта амерички медији - после отварања Еф-Би-Ајевих докумената - сматрају најинтересантнијим Теслиним достигнућем (достигнућима), а онда коментар и један много важнији чланак о српском научнику и његовим везама са Русима.

ФБИ: Зраци смрти Николе Тесле постоје, како се види по документима с којих је скинута ознака тајности


Документа о Николи Тесли с којих је ФБИ скинуо ознаку тајности и објавио их, откривају да технологија зрака смрти чувеног проналазача заиста постоји и да је сакривена од јавности после његове смрти.

Документа објављена после 73 године по основу Закона о слободи приступа информацијама, пружају сатисфакцију "теоретичарима завере" који одавно тврде да је власт многе Теслине проналаске сакрила од јавности, а што су научници и мејнстрим медији називали глупошћу и сулудом теоријом завере - све до сада.