Обама одобрио стварање "антипропагандистичког центра"

© AP Photo/ Andrew Harnik

Председник Обама је у петак потписао Закон о овлашћењима за одбрану државе (National Defense Authorization Act -  NDAA), којим се за потребе рата и војске одобравају средства у износу 619 милијарди долара.

Предлог закона је прошао оба дома Конгреса, и то са већином гласова која онемогућава председнички вето. Законом о овлашћењима за одбрану државе предвиђено је да војска добије скромно повећање плата, али и да се број војника у активној слуби повећа на 1,3 милиона.

О будаластости и штетности новинарства типа "И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан"

"Факти", али само као пример

"ОДЛИЧАН потез председника Русије Владимира Путина, одувек сам знао да је он веома паметан, оценио је новоизабрани председник Сједињених Држава Доналд Трамп одлуку руског шефа државе да не протера 35 америчких дипломата што би био само одговор на декрет Барака Обаме о протеривању 35 руских дипломата из Вашингтона и Сан Франциска..." - И Трамп „опалио шамар” Обами и признао да је одувек сматрао да је Путин веома паметан | Факти

Чиста будалаштина.