Не буде ли Трамп "добар", Израел би могао да га убије


Израелци би могли покушати да убију америчког председника Доналда Трампа исто као што су организовали убиство бившег председника Џона Ф. Кенедија који се противио програму нуклеарног наоружања Тел Авива, каже Марк Глен, амерички аутор и политички аналитичар.

У разговору за Прес ТВ (Press TV) у понедељак, Глен је рекао да немилосрдни напади мејнстрим медија које контролишу ционисти на Трампа имају за циљ да га натерају да се приклони израелској блискоисточној политици, а ако се у томе не успе, Израелци би могли покушати да га уклоне.

"Нису Руси допринели да Трамп буде изабран, већ Израелци својим настојањем да нови амерички председник буде Хилари Клинтон, Израелци који сада бесне због чињенице да не могу да контролишу председника", каже Глен.

Мејнстрим медији су обновили нападе на Трампа после његовог полагања заклетве као 45. председника Сједињених Америчких Држава на Капитол хилу у петак, па тако, на пример, у бројним извештајима сугеришу да је број оних који су протестовали против Трампа био већи од броја присутних на свечаности инаугурације.

Такође се шире вести да се појачава сукоб између америчке "обавештајне заједнице" и Трампа, за шта постоје бројни разлози, а посебно "руско мешање" у председничке изборе 2016. године у корист републиканског кандидата.

Сам Трамп је у суботу оптужио медије да стварају раздор између њега и обавештајних служби, и да намерно умањују број присутних на инаугурацији.

"Треба имати на уму да је власт на сваком нивоу, а која је сама под влашћу организованог јеврејског интереса оперативног у САД - политички, спољнополитички, војно, економски и практично у свим стварима потпуно потчињена и да зависи од успешности америчких медија да затрују ум  Американаца толико да све полуге моћи буду у власништву и под руководством организованих јеврејских интереса", каже Глен.

Амерички политички аналитичар сматра да то не би било могуће да јеврејски интерси не контролишу медије.

Израелски премијер Бењамин Нетањаху је после фантастичне Трампове победе постао његов велики поборник, иако је током изборне кампање здушно подржавао кандидата демократа Хилари Клинтон.

"Било би добро везати се и спремити за гадан пут... јер ако Израелци не успеју да затрују умове Американаца онако како су навикли да раде, онда ће прећи на "план Б" - организовање великих, драматичних и трауматичних догађаја као што је био 11.09. и сличних ствари из дугогодишњег терористичког и ратног репертоара Мосада", пориучује амерички аналитичар.

"На план Б прелазе када им не полази за руком да неексплозивним средствима контролишу наратив мејнстрим медија. Тада почињу са "ватрометом" и убијањем људи, као што су убили Џона Ф. Кенедија, који им је стајао на путу да се домогну нуклеарног оружја."

Џон Ф. Кенеди је био 35. амерички председник, од јануара 1961. до 22. новембра 1963. године, када је убијен у Даласу, у држави Тексас.

Многи аналитичари сматрају да је израелски мотив за убиство Кенедија било противљење америчког председника израелском нуклеарном програму, за који је сматрао да може довести до трке у наоружавању нуклеарним оружјем на Блиском истоку.


PressTV
Извор: PressTV-‘Israel could attempt to assassinate Trump’
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на

MX Linux | MX Community

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!