ММФ у инспекцији намесничке управе у Србији


Делегација Међународног монетарног фонда (ММФ) боравиће од данас до 6. марта у Србији поводом контроле спровођења текућег трогодишњег аранжмана из предострожности, речено је агенцији Бета у канцеларији ММФ-а у Београду.

Aранжманом са ММФ-ом склопљеним фебруара 2015. године у вредности од 1,2 милијарде евра, Влада Србије се обавезала да ће спровести фискалну консолидацију и реструктурисати јавни сектор.

Мисија ММФ-а последњи пут боравила је у Београду крајем октобра 2016. поводом шесте ревизије тог аранжамана која је била успешна. Оцењено је да је Србија постигла фискалну стабилност, али да треба наставити са структурним реформама.

Очекује се да ће Влада Србије са ММФ-ом разматрати могућност склапања новог аранжмана.


Александар Јовановић / Ћирилизовано:

Вучићевски медији ову вест неће оглашавати на сва звона. То је први разлог зашто је преносим. Други је што ће присуством ММФ инспекције моћи да се објасне чудне изјаве представника намесничке власти које ће давати наредних дана.

И одсуство "вести" и изјава којима се пеца "гласачко тело", лумпенпролетери и медиокритети...као нпр. Brnabić u Čačku: Dozvoljeno zapošljavanje po opštinama - Ozonpress :: internet portal.

Извор: Бета
Преузето са: Delegacija MMF od danas do 6. marta u Beogradu - Bizlife.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!