Џон Рапапорт: Европска унија - наставак Другог светског рата другим средствима

Илустрација преузета из The Nazi Roots Of The ‘Brussels EU’ | rga

Ово схватите као обавештајни брифинг. Изложићу огољени приказ онога што се дешава нама пред носом, а не видимо.

Некада давно, у нацистичкој Немачкој бејаше индустријски комбинат под називом "ИГ Фарбен", највећи хемијско-фармацеутски октопод на свету. "ИГ Фарбен" је многе компаније поседовао, али их је било доста, од Енглеске преко Средње Америке све до Јапана, са којима је пословао на основу повољних уговора.

Џосаја Е. Дибоа Јуниор (Josiah E. DuBois, Jr), аутор књиге "Ђавољи хемичари" (The Devil’s Chemists), после чепркања по чињеницама у Гватемали на почетку Другог светског рата, рече да је читава Гватемала "подружница у потпуном власништву 'ИГ Фарбена'".

Иста фармацеутска империја је била и један од главних покретача Европске уније. И није у питању случај, стицај околности - фармацеутске корпорације јесу силе које контролишу медицински картел, али су и политички планери.

И стога, у тесној вези са свим што се подразумева под општим називом Нови светски поредак. Ко би други био задужен за "од колевке па до гроба" систем дијагностике и лечења медикаментима с циљем изнуривања и слабљења становништва.

Што је политички циљ: изнемогло становништво лакше је контролисати.

Главне компаније у саставу "ИГ Фарбена" почетком Другог светског рата биле су "Бајер", БАСФ и "Хехст", три хемијске и фармацеутске компаније. "ИГ Фарбен" је на чело немачке државе поставио Хитлера, а рат испланирао тако да доведе до стварања уједињене Европе под доминацијом "Фарбеновог" нексуса.

Губитак рата није значио и крај "Фарбеновог" плана. Али се са војних средстава прешло на политичко-економска средства, толико успешна да су на крају довела до стварања Европске уније.

Па је први председник Европске комисије био нацистички адвокат Валтер Халштајн, у рату задужен за планирање послератне "Нове Европе".

По извештају Здравствене фондације "Др Рат", Халштајн је 1939. године, пред избијање рата, изјавио: "Доношење новог Закона (о нацизму) је ЈЕДИНИ задатак посланика!"

А 1957. године, по санирању репутације: "Европска комисија има сва и неограничена овлашћења за доношење одлука које се односе на архитектуру Европске заједнице".

После рата, "ИГ Фарбен" је распарчан на засебне компаније ("Бајер", "Хехст" и БАСФ), али тако да ове могу да се врате на тржиште с риком, као лавови гладни нових и још маснијих профита.

О чему можете читати у књизи "Нацистички корени бриселске Европске уније" (The Nazi Roots of the Brussels EU), заједничком раду Пола Ентони Тејлора, др Александре Њедјецке, др Матијаса Рата и Аугуста Ковалчика, ножу у срце ЕУ којег можете наћи и овде.

Здравствена фондација "Др Рат" вам омогућава и слободан приступ класичном делу Џозефа Боркина "Злочин и казна 'ИГ Фарбена'": Historic Books | The Dr. Rath Health Foundation

Што се мог доприноса тиче, читаве 1992. сам истраживао специфичне разорне ефекте лекова. Дошао сам до закључка да је деструктивност појединих лекова испланирана, да су и направљени зато да науде. Увидео сам да се води тајни хемијски рат против човечанства, и да је основни елемент те слагалице осовина Рокфелеров "Стандард ојл" - нацистички "ИГ Фарбен".

Сазнао сам, и пишем, да је америчку фармацеутску медицину произвела моћ Рокфелера (и Карнегија), и да је рођена 1910. године објављивањем "Флекснеровог извештаја" (Flexner Report), у коме су киропрактика, хомеопатија, натуропатија и други видови традиционалног лечења подвргнути блаћењу и маргинализовању зарад будућег немилосрдног и бескомпромисног исцелитељства заснованог на производима фармацеутских мегакорпорација.

У чланку о ФДА, америчкој Управи за храну и лекове (Food and Drug Administration), "Медицинско убиство у Матриксу", указао сам на чињеницу да је овој федералној агенцији дозвољено да код Американаца годишње изазове најмање 100 000 смртних случајева - директним ефектима лекова које је ФДА серификовала као безбедне (о чему имате и у раду др Барбаре Старфилд "Да ли је америчко здравство уистину најбоље на свету" (Is US Health Really the Best in the World), објављеном још 2000. године).

Управи за храну и лекове су ти подаци познати, наравно. Стога се "ненамерно" и "случајно" не могу применити на садашњи холокост.

За његове размере зна и сама фармацеутска индустрија.

Да бисмо разумели димензије и историјат садашњег хемијског рата против човечанства, рата вођеним лековима (и наравно пестицидима), мора се проучити и разумети и улога праоктопода, "ИГ Фарбен"-а.

Други светски рат никад није окончан. Само су измењене стратегије.

У сваком фашистичком систему, већина људи који раде унутар система, укључујући и научнике, одбија да поверује у доказе о томе шта се дешава њима под носом. Тврде да чине добро. Верују да су на правој страни. Потпуну контролу сматрају неопходном, исправном. И налазе "разумна" објашњења за сакаћења и убијања.

Други светски рат још траје. Само су промењена ратишта. Али средства, средства су лукавија.

Једном давно, много пре нацистичког праоктопода, Сун Цу је написао: "Стога се борити и победити у свим својим биткама није највеће умеће: највеће умеће је сломити отпор напријатеља без борбе...Најбоља победа је победа када се противник преда пре отпочињања ма каквих непријатељстава."

Што се и одвија: невидљиви рат.


ПрепорукаPenny for your thoughts: Vaccine Derived Polio Outbreak in Syria


Аутор: Џон Рапапорт
Извор: Exposed: the Nazi roots of the European Union « Jon Rappoport's Blog
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на MX Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!