Инеса Синчугова: Кад Путин муштра сарадника да се овај укаки (Видео)

Извор: Putin death stare: Snoozing officials poop pants [Video] - Fort Russ

Да ли се сећате студентских дана, када је професор примењивао сократски (Сократов) метод пропитивања а ви нисте учили - када би изненада почео да поставља питања насумично изабраним студентима у амфитеатру? Е, и овде имамо случај сократске педагогије, али са много, много неугоднијим последицама. На састанку о развоју инфраструктуре Калињинградске области 16. августа, Владимир Путин је заменика министра за финансије Андреја Иванова замолио да одговори зашто се није прешло на обрачун царине у рубљама (уместо долара).

А сироти Иванов...Туц-муц, туц-муц, не само да није имао података за одговор, него није знао ни нашта се питање односи.




Александар Јовановић / Ћирилизовано: Читалац одавно зна да на овом блогу нема места апологетици Владимира Путина и Кремља. Председник Русије и руско руководство можда заслужују лепе речи од руских медија, али, због катастрофалне руске политике према Србији у виду подршке намесничком режиму Александра Вучића, јавно изговорена реч о Владимиру Путину у Србији би морала да буде много одмеренија од славопојки каквих су препуни "патриотски" веб-сајтови.

Али шта друго рећи после гледања овог видеа, осим: "Свака част, царе!" Без дизања тона, крупних речи, претећих гестова, само СМИСЛОМ изговореног и погнутим ставом који сугерише готовост на скок,....Ама не интереује ме шта је учинио свом сараднику - натерао ме је, а верујем и вас - као што би и наше окупаторе којима командује онај полуписмени твитераш, када би се њихови медији усудили да пренесу овај снимак - да се још једном постидим што се на челу Србије налази, не само издајник, него вечито зарозана плачипичка.

Хвала Синчуговој. Надам се да сам јој презиме тачно пренео. Дух њених реченица, надам се, јесам, мада ме је и овај текстић ставио на муке превођења руског енглеског. Наслов нисам досолио са оним "укаки" - погледајте оригинални наслов, Putin death stare: Snoozing officials poop pants

И радове Инесе Синчугове на Inessa S - YouTube

Ево шта слаткоћа сама каже зашто и како ради:




Аутор: Инеса Синчугова
Извор: Fort Russ
Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!