Гилад Ацмон: Јеврејско припитомљавање "белих националиста"

Tikkun olam - Wikipedia

Како добронамерног Американца претворити у антисемиту?

Тако што ћете му дати да прочита чланак Питера Бајнарта објављен у "Форварду", "Основно што би Јевреји требало да чине да би се изборили са белачким расизмом" / The One Thing Jews Should Be Doing To Combat White Supremacy – The Forward.

Бајнарт, интелектуалац и "лајт" циониста, био је љубазан да америчким Јеврејима открије како реагују кад чују паролу тобожњих неонациста, "Јевреји нас неће заменити". Неки се уплаше, али већину то забавља, тврди Бајнарт: "Да вас заменимо? Иза шанка и у 'Мекдоналдсу'? Ми смо успешни, радишни припадници горње средње класе. Ви сте друштвени талог. Хоћемо да будемо ви? Без бриге. Када је у питању класна хијерархија у Америци, ваше место смо заузели одавно."

Требало би Бајнарта упозорити да је то што с висине гледа на гоје и назива их неонацистима и расистима док истовремено поје властитом племену - испољавање расизма, једна врло опасна игра.

Бајнарт сматра да су "бели националисти" нефункционална групација жртава економске кризе: "Истраживања показују да се бели националисти, у чисто економском смислу, не разликују много од осталог становништва - изузев Јевреја, који су најбогатија религијска група у Америци."

"Али они (неонацисти) се од нас не разликују само у финансијском, него и у погледу културе. Мања је вероватноћа да ће стасати у стабилној породици", наставља Бајнарт, да би потом цитирао студију коју је објавио Правнички центар сиромашног Југа, где се напомиње да је неонацистима заједничко да "најчешће потичу из поремећених породица, било да је у питању развод, било да је један родитељ напустио породицу, често због одслужења затворске казне, било да су један или оба родитеља прибегавали физичком насиљу".

Бајнарту очигледно није познато да десничарски мислиоци за уништавање Цркве, породичних вредности, нестанак патријахалне породице итд. криве припаднике јеврејске  интелигенције (углавном "културне марксисте"), Франкфуртску школу и Вилхелма Рајха. Били у праву или не, тек бели националисти сматрају да је за њихове невоље највећи кривац јеврејска елита. Требало је да Бајнарт мало проучи њихове аргументе пре него што је узео да пише о овој теми.

Јер да јесте, можда не би на најрасистичкији могући начин саветовао своје Јевреје да преваре гоје: "Што се тиче синагога, да би се бориле против услова из којих настаје неонацизам, требало би да помажу црквама са проблематичног подручја. Зашто? Зато што ће се бели амерички радници који иду у цркву мање разводити, постајати зависници од алкохола и дроге, мање ће западати у финансијске невоље."

Бајнарт Јеврејима саветује да црквама баце који долар не због тога што вера повезује припаднике једног народа, већ зато што би то било добро за Јевреје: црква ће успокојавати гоје, спречаваће да им се деца окрећу "неонацизму".

Речју, Бајнартов рецепт за оздрављење америчког друштва је да Јевреји уделе штогод гојима. Требало би да неко Бајнарта научи памети, тј. поучи га да нити је америчко друштво зоолошки врт, нити су белци мајмуни.

Бајнарт завршава свој чланак рециклажом Тикун олам мантре (поправљања света): "Ми, Јевреји, на мржњу одговарамо поправљајући земљу у којој живимо." Можда би било боље да Бајнарт, "Форвард" и истомишљеници им престану с исправљањем држава и света. Да се баце на мало самопреиспитивања. Рецимо, да се запитају откуд опет непријатељство према Јеврејима, само седамдесет година од ослобођења Аушвица.

Gilad Atzmon's Being In Time: A Post Political Manifesto is available now on: Amazon.co.ukAmazon.com and gilad.co.uk.   

Претходно од истог аутора:

- Гилад Ацмон: Од Ричарда Спенсера до Ота Вајнингера
- Гилад Ацмон: Крије се, али у Шарлотвилу се води борба између белих националиста и Јевреја

Аутор: Гилад Ацмон
Извор: American Society isn’t a Zoo and White People Aren’t Monkeys — Gilad Atzmon
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на -у

1 коментар:

  1. Добра тема, само што нико ни у Америци ни у Русији, не сме јавно да покрене јеврејско питање владавине.
    Да се не лажемо, целом Земљом па и Америком владају Јевреји. Јевреји су завладали у Америци после убиства Абрахама Линколна, који је уз помоћ Русије победио Јужњаке, који су били нахушкани од Јевреја да крену у рат. После не успеха да ратом, уклоне председника Линколна, Јевреји су из два покушаја успели да убију Линколна.
    Сви амерички председници који су убијени, убијени су јер су се супроставили јеврејској владавини. Данас у Америци, резерве новца и злата налазе се у банкама Јевреја Ротшилда и Рокфелера и они одлучује каква ће бити привреда и економија САД-а. Наравно да и у Америци има људи свесни јеврејско-ционистичке владавине, али јавно иступање неће ништа променити, јер Јевреји у својим рукама држе Пентагон, ЦИА, Судство и полицију.
    По плану Јевреја, које се налази у протоколима Сионских мудраца и пише, да ће сваког ко нешто каже против Јевреја, односно против њихове владавине и морала, прогласити антисемистом и издајником, па и душевним болесником. У Русији, где Јевреји владају од 1917 године, до краја осамдесетих, чак су комунисти осуђивали и на стрељање сваког Руса, који би нешто рекао против јеврејске владавине. Данас у Русији има неколико хиљада политичких затвореника, који су углавном у затвору због критике јеврејске владавине.
    Колико американци страдају видеће се само за једну генерацију. Већ сада је Америци, скоро 50% хомосексуалних веза, а ти хомосексуалци кад умру иза себе неће оставити наследнике, па се лако може израчунати да ће за 50 година половина Американаца нестати, а то и јесте циљ пропагирања хомосексуализма.
    Јевреји верују и мисле да је њихова владавина не оборива, јер је тајна. И ако они тајно владају и скривено стоје иза сваког рата, народ и САД-у, и у Русији и у Немачкој, а и код нас и у суседним земљама, свесни су њихове владавине, али за сада је немогуће ратом борити против њих, јер они преко својих сатрапа који су постављени у свакој држави, држе под контролом и војску и полицију. Једино нам преостају да ширимо истину о јудео-јеврејско-ционистичкој владавини, да би пала њихова тајна владавина и да народ покажемо које су њихове слуге да не би их гласали на изборима.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!