Песков и "Спутњик" - јад и беда од контрапропаганде удруженим снагама руских и српских либералоида

Александар Јовановић / Ћирилизовано:

И кад им се коњокрадице наместе, кремаљски ђилкош Дмитриј Песков и овдашњи "Спутњик", пропагандистичко средство либералоидног дела руског естаблишмента, не умеју да шутну како треба.

Да ли је оваква оцена преоштра, просудићете из приложеног.

Прво "изјава Моргана Фримена", тј ратнохушкачки видео у продукцији америчких неоконзервативаца (тим састављен од "експерта" ноторног Савета за сопњнополитичке односе, Обаминог директора Националне обавештајне службе и једног глумца/режисера/продуцента на заласку каријере...), затим "Спутњиков" чланак и туњави Песков, а онда превод кратког али разорног текста Алекса Кристофоруа са "Дурана" / The Duran | News and smart analysis on everything you need to know - једног од ретких ваљаних пропагандних руских (по новцу и сврси) интернет гласила, мајсторски вођених можда и зато што га не дужи "од 09 до 17" руска провинцијална дилетантија - у којем је искоришћен још један мајсторлук, видео бриљантног (иако ционисте) Пола Џозефа Вотсона.

Committee to Investigate Russia: War - YouTube





Песков: Фримен је емоционално преоптерећен — проћи ће га

© Sputnik/ Рамиль Ситдиков

Портпарол председника Русије Дмитриј Песков објаснио је изјаву холивудског глумца Моргана Фримена о Русији као нешто што је својствено стваралачким људима који су „емоционално преоптерећени“ и поручио је да је те речи тешко схватити озбиљно.

„Знате, многи ствараоци су подложни (осећањима), постају жртве емоционалног преоптерећења. Без информација о реалном стању ствари они постају жртве таквог емоционалног заноса, чија манифестација је, рекао бих, наставак макартизма. С времена на време се то дешава“, коментарисао је Песков видео познатог америчког глумца Моргана Фримена у којем се чују позиви на „заштиту америчке демократије од напада Русији“.

„Знате, то тешко да можете да схватите за озбиљно, јер је очигледно да се такве изјаве не заснивају на било каквој реалној информацији. Оне имају искључиво емоционални карактер“, рекао је Песков новинарима.

Познати амерички глумац Морган Фримен снимио је видео за Комитет за истраге против Русије, у којем је Москву означио као непријатеља Вашингтона.

Извор: Песков: Фримен је емоционално преоптерећен — проћи ће га - Спутњик Србија



Пол Џозеф Вотсон развалио видео "Ми смо у рату с Русијом" Моргана Фримена


Да говори у овом смећу од видеа, Моргана Фримена су платили неконзервативци, ратни хушкачи и Хиларине присталице

Пропагандистичку тезгицу Моргана Фримена под називом "Ми смо у рату с Русијом" су финансирали неки од најогавнијих примерака људског рода: Макс Бут, Џејмс Клапер и Роб Рајнер.

Полу Џозефу Вотсону није било тешко да им развали видео и испонижава Моргана Фримена, који испаде не глумац, него ратни хушкач у служби ратних злочинаца,

Сироти Фримен...делује као да би, због кинте, зашао у сваку мочвару.

"Да је Америка хтела рат с Русијом, сада би председник била Хилари Клинтон"




Аутор: Алекс Кристофору
Извор: Morgan Freeman's "We Are At War With Russia' video, DESTROYED by Paul Joseph Watson

Приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

5 коментара:

  1. Велика Метла22. септембар 2017. 10:25

    Само ви Пескову ожежите по њима,па нека ова чамуга и остали изјављују шта им год воља! То једино и могу! Да кевћу као псета!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ал' га је "ожегао" у... И Фримен уопште није битан. Запитајте се зашто се опет инсистира на хаковању...
      И тог ђилкоша Пескова овде више немојте спомињати у позитивном контексту, молим Вас. Државни службеник са сатом од пола милиона евра, бившом женом и ћерком "Парижанком" која се - следствено култури оца јој - изметнула у старлету...Песков је брука.

      Избриши
    2. Велика Метла22. септембар 2017. 11:29

      Мислио сам на Сирију и "украјину",иначе што се тиче свега осталога ова руска политика "партнера и одуговлачења"ми није ни мало јасна! Јасно ми је само то да што је веће оклевање то ће цена бити много већа у њудским животима наравно! А то је сигуран сам некоме и циљ,знамо и коме!

      Избриши
    3. Имате овде, ја мислим да је лепо и тачно речено:

      Препорука Пола Крејга Робертса: "Зашто Путин узмиче пред Вашингтоном?" од Исмаила Хусеина-задеха - http://cirilizovano.blogspot.rs/2017/09/blog-post_21.html

      Надам се да знате енглески па ћете моћи да прочитате Хусеин-задехов текст. Мада је деда лепо сажео...недостају важне ствари, рецимо баш око Украјине.

      Болестан сам и не могу да седим за рачунаром довољно дуго у континуитету да бих превео тај чланак, а да преводим "на парчиће" ми је мучење. Шта да се ради, неиспуњених преводилачких жеља имам на стотине.

      Избриши
    4. Велика Метла22. септембар 2017. 11:59

      Прочитао сам наравно! Та мистерија око руског понашања ми није докучива! Једино се надам да знају шта раде,мада.....! Поздрав и брзо оздрављење! Води рачуна о себи,јер то НИКО други неће!

      Избриши

Пишите српски, ћирилицом!