Израелски министар правде Ајелет Шакед прети смрћу Владимиру Путину

Ајелет Шакед је раније заговарала убијање палестинских мајки и деце




"Мисли ли Путин да преживи, нек своју војску држи подаље од Сирије."

Тако је зборила Ајелет Шакед, израелски цветак правде, чувена због залагања да се побију палестинска деца и мајке што су "мале змије" донеле на свет.

"Степски соко" је потпуно у праву кад каже да се догађаји у Сирији развијају у опасном правцу. Израелци уклањају све препреке и опасности по Одед Јинонов план за уништење Сирије. А на вечну срамоту САД, Трамп и америчка војска се понашају и дејствују као Нетањахуове марионете.

Русија, Сирија и Иран побеђују. Највећи губитник је Израел. Стога и не чуде претње Ајелет Шакед упућене непосредно Путину. Не чуде, али ће се Ајелет брзо уверити да руски председник није исто што и палестинска деца и жене.

Veterans Today | Military Veterans and Foreign Affairs Journal – VA – Veterans Administration

Напомена преводиоца:  Тражећи у медијима на енглеском језику потврду да је израелски министарски цветак заиста отрован, нашао сам да се овај Баретов коментар односи на вест од пре шест дана:

Israel’s justice minister :If Putin wants to survive, he needs to keep his military forces out of Syria’. - AWD News.

И?

Да ли смо је негде прочитали? Ја, до сада, нисам. Шта нам то каже? Мени, да се чак ни Руси не усуђују да јавно говоре о израелском државном тероризму, па ни онда када директно по њима удара. Лако је окривити коњокрадице, али рећи, на пример, да постоји могућност да су за погибију руског генерала одговорни Израелци...Антисемитизам!

О споменутом Одед Јиноновом плану, тј плану разарања арапских држава да би се створио Велики Израел, озбиљан читалац се може обавестити овде -  The Zionist Plan for the Middle East - The Zionist Plan for the Middle East.pdf.

А лендов нек јутјубује...




Од истог аутора: Путин је унео страх од Бога у Нови светски поредак 

Аутор: Кевин Барет
Извор: Israeli Justice Minister threatens Putin’s life! | Veterans Today
Превео и приредио: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Antergos Linux

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!