Допринос српске "Политике" стварању Сједињених Полицијских Држава

Још увек болестан, синоћ лежим и слушам Раша Лимбоа, једног од само двојице преосталих радијских коњокрадица које стомак још може да ми свари:



Макл Риверо све више муца, Мајкл Севиџ више није крипто-Јеврејин него наступа и заступа као да је председник Комитета за америчко-израелска јавна питања, али анонимни коментатор с X22Report је и даље разложан и уме да упути на праве ствари, док је Лимбо... Раша Лимбоа слушам да мало уживам у радијском мајсторству, не толико да бих нешто сазнао.

Што синоћ, ипак, јесам.

И сам згранут, Лимбо рече да је на сајту "Вашингтон поста" нашао текст толико поштен, здрав и такве поруке да не зна како је уопште могуће да га објави орган "лефтија" (назив за демократе тј. левичаре за који каже да је дијагноза):

I used to think gun control was the answer. My research told me otherwise. - The Washington Post / Мислила сам да је контрола оружја одговор, али ме је сопствено истраживање разуверило

Кад узе да га нашироко цитира и кад видех да је аутор Леа Либреско у праву - а како и не би била уз исказано интелектуално поштење и примењену методологију у истраживању - довукох се до рачунара, нађох чланак, прочитах га...И кад сам већ ту, реко ајд да погледам шта смо ми објавили. Неее...

Политика Online - Трамп прикрива име саучесника из Лас Вегаса - Ни покољ са највећим бројем погинулих и повређених у историји САД није приволео председника и већину конгресмена да прекину „завет ћутања” и признају да је нападач из Лас Вегаса, као и толики број масовних убица пре њега, имао неоспорног саучесника. Сви у Вашингтону знају име помагача – Национално удружење за ватрено оружје, познатије као НРА. Зашто га онда прећуткују? Лоби произвођача и власника оружја је на прошлим изборима уложио 55 милиона долара у кампање политичара, показују подаци „Лос Анђелес тајмса”. Донације НРА прихватило је 49 од 100 сенатора и 258 од 435 чланова Представничког дома. Највише новца, 21 милион долара, отишло је на изборну трку тадашњег републиканског кандидата Доналда Трампа. ОПШИРНИЈЕ У ШТАМПАНОМ И ДИГИТАЛНОМ ИЗДАЊУ

Сутра ће и на интернету бити доступан цео чланак, али довољно је и ово. Довољно је да се још једном постидите пада овдашњег новинарства, посебно "Политике".

Због чега српски лист "цинкари" америчког председника? Због пара - треба се препоручити за средства које је "америчка влада" одвојила за медијско супротстављање Русима, а како их контролишу службе америчке "дубоке државе" којима Трамп није по вољи, аутор Јелена Стевановић и уредник јој (ко год био) ајд да се искажу ударајући по главној мети америчког естаблишмента, све до најмањег капоа у неком концлогору од балканске недођије.

А да ли су се препоручили када их демантује главни лист америчке "мочваре"?

Наравно да не, окупатор није блесав. "Политикини" аспиранти на америчке истините вести доларима поткрепљене су доказали да не читају обавезну литературу, а то се не прашта. Не може се ићи у нове пропагандистичке битке и офанзиве са оштећеним оружјем и фалш мецима. Само обавештен пропагандиста служи сврси, па и сврси какву је одредио окупатор.

Коме се супротставља пратећи му и достигнућа. Рад Лее Либреско то јесте, штавише, испоставио је захтев за нову пропагандистичку муницију и оружја у војевању за Сједињене Полицијске Државе - којима не треба ватреним оружјем наоружани грађанин, пре свега амерички, али и других, окупираних, држава.


Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System-у 

Нема коментара:

Постави коментар

Пишите српски, ћирилицом!