Пол Џозеф Вотсон: Никад горе савремене уметности (ВИДЕО)




700 година од почетка ренесансе и ево где стигосмо.

Да ли је ово "висока култура" - бескрајно парадирање ђубрета без смисла које ништа не говори и не пружа?

Ако јесте, шта то говори о нашем друштву? Шта говори о нашем доприносу великој таписерији заједничког достигнућа човечанства?

Не сме нас бити срамота да апстрактну савремену уметност назовемо оним што јесте: јадним и одвратним појавним обликом постмодернизма.


Аутор: Пол Џозеф Вотсон
Извор: VIDEO: Modern Art is Worse Than Ever » Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!
Превод: Александар Јовановић / Ћирилизовано, на Debian -- The Universal Operating System

2 коментара:

  1. Никако не разумем људе: зашто се нервирају због официјелне стварности, која са стварношћу више нема никакве везе? Па зар није сасвим извесно да многи људи стварају Праву уметност, не хајући што су им због тога затворена сва врата: медија, факултета, галерија, једног броја трговаца? Као да су у прошлости сви уметници живели на двору и у слави - нису! Али то је ствар определења: за земаљско или оно друго Царство?!

    ОдговориИзбриши
  2. А хаос је благо мени кренуо нешто раније. Већ са појавом хрићанства видело се да се оно не практикује на исти начин на 3/4 медитеанске обале, као на оној северозападној четвртини, која је признала Папу. Папама није добро ишло, до момента када је Карло Велики схватио: да је Црква убојитије оружје од било каквог "овна" или катапулта. Запад је добио оружје, а изгубио душу - то је било у 9.веку. Одонда је све само копрцање, као кокоши без главе.

    ОдговориИзбриши

Пишите српски, ћирилицом!