недеља, 08. јануар 2017.

Александар Јовановић: Не било вам тешко...пратите садашње ционистичке јадеЈер а синоћ објавише да је мосадовац из Амбасаде Државе Израел (да, то је званичан назив ционистичког ентитета) у Великој  Британији ухваћен и снимљен на делу како припрема (за свој грош?) "обарање" британских посланика и министра спољних послова - Гилад Ацмон поводом открића да је Израел ковао заверу за "обарање" британских посланика и министра спољних послова, ето терористичког напада ДАЕШ-а тј. Исламске државе у Јерусалиму:

Велимир Абрамовић: Слободни универзитет Србије

Constant Present Time

7. јануара 2017. године почиње на интернету. Слободни универзитет Србије на Интернету је бесплатан, нема дипломе, не дели титуле и нема индексе и испите...

Гилад Ацмон поводом открића да је Израел ковао заверу за "обарање" британских посланика и министра спољних послова

И Дејли мејл и Гардијан су вечерас известили да је службеник израелске амбасаде потајно снимљен у ковању завере за "скидање" чланова британског парламента, укључујући министра спољних послова сер Алена Данкана, отвореног поборника палестинске државе.

Видео снимак приказује Шаја Масота, по сопственим речима официра Израелских одбрамбених снага, у разговору о "одстрелу" британских посланика.