Пол Крејг Робертс: Пентагон саботира Трампа

Председник Трамп каже да жели да САД имају боље односе са Русијом и да ће прекинути с војним операцијама против муслиманских држава. Али Пентагон га саботира у том настојању.

Командант америчких снага у Европи генерал Бен Хоџис је распоредио тенкове тик уз пољско-руску границу, а за њихове салве каже да су порука Русији, а не део војне вежбе.

Како Трамп може да нормализује односе са Русијом када јој командант америчких снага у Европи прети и речју и деом?

Украјински блогер о стварном разлогу најновијег крвопролића у Донбасу - Порошенковом рекетирању олигарха Рината Ахметова


Ескалација сукоба у Донбасу је последица сукоба између украјинског председника Петра Порошенка и олигарха Рината Леонидовича Ахметова - тврди познати украјински блогер Кирил Тотоник (Кирилл Тютюнник):
"Ево једне мале инсајдерске информације. Људи понекад забораве у каквој земљи и свету живимо. Сада ћу вам рећи шта је суштина садашњих догађаја у Авдејевки. Све је толико банално и цинично да ће вам бити мука када схватите да је офанзива покренута због новца и да се покаже ко је власт.

Гилад Ацмон о јеврејству и ционизму (ВИДЕО)

Gilad Atzmon

 Ционисти против антициониста Јевреја чине лажну бинарну опозицију. У разговору са Ричијем Аленом још једном сам инсистирао на томе да су људи који се политички идентификују "као Јевреји" претплаћени на у основи расистичку политику. Такође сам, и то први пут, изложио свој поглед да није ционизам запосео јудаизам, него обрнуто. Јудаизам је преотео ционизам. Ционизам је с почетка био секуларни, антијеврејски покрет који је обећавао да ће "цивилизовати" јеврејску дијаспору путем "повратка кући" (као да је Палестина уистину "јеврејска кућа"). Али временом је постало јасно да је ционистичка иницијатива претрпела пораз. Ционизам је преотела јудаистичка искључивост, претворивши га у екстремни облик трибалистичке изузетности. У пракси, рабинистички јеврејски насељеници су од 1967. године водећи представници пљачкашког ционизма.

Што никако није случајност.

Идиотски антиционизам: "ХАЗАРИ (ЛАЖНИ ЖИДОВИ) - НАЈВЕЋИ СУ НЕПРИЈАТЕЉ ЧОВЕКА, А О ЊИМА СЕ НЕ ЗНА НИШТА!"

Gazeta, допринос ционизацији Србије

Овоме што ћете доле прочитати творац и издавач је "Газета", како се самоодређује, "руско-српска информативна агенција". У рубрици О нама - Gazeta нема ни једног имена, не зна се ко стоји иза "решили смо да јуначки кренемо у информативну борбу и разбијање свих блокада које иду у прилог глобалистима".

У бољем случају - идиот или идиоти, о чему сведочи и неписмена лаж, да је ово недело настало на основу извора, цитирам, "(тимесофисраел.цом, дневно.хр)". За усташе не би нас чудило, али да ционисти сами о себи овако говоре...

Или се неко игра "тровања бунара", загађивања и оно мало интернет простора где се против ционизма пише и говори на основу чињеница, смислено и писмено.

Ја сам се одлучио за бенигнију варијанту, да ово третирам као идиотлук, јер немам доказа да руску, углавном произраелску, политику неко у Србији свесно потпомаже на тровачки начин. Да ли ће представници руске државе у Србији реаговати на ову бруку, ако заиста за њу (и) неком Русу дугујемо, то не могу знати, али се надам да хоће, и то тако да јавности буде познато.

Снимак целе странице
ХАЗАРИ (ЛАЖНИ ЖИДОВИ) - НАЈВЕЋИ СУ НЕПРИЈАТЕЉ ЧОВЕКА, А О ЊИМА СЕ НЕ ЗНА НИШТА! је испод текста - за сваки случај, ако "Газета" покуша да заметне трагове.



Ратоборно племе које ратује против истине од Постанка света. Представљају се Јеврејима, али они то нису! Грег Фелтон, канадски писац и стручњак за питања Блиског истока, рекао је: "Оно што познајемо као 'јеврејску државу Израел у ствари је етноцентрична гарнизон-држава коју су утемељили не-Семити с декларисаним циљем да Семите цивиле лише власништва и угњетавају их".

Пре него што се говори о појмовима као што су Илуминати, слободни зидари, темплари, розенкрајцер, бабилон, Митра и разне крвне везе, ваља прво разумети историју Хазара. Ова раса урођених психопатских паганских свештеника налази се на највишим нивоима банкарства, трговине, дроге, сатанизма, педофилије, масовних убистава и злочина против човјечности. Они су већ избачени из цивилизације, још у доба Грчке.