Инвазија есенесовских аутобуса на Чачак (ФОТО, ВИДЕО)

Караван аутобуса СНС-а који иду од града до града данас су посетили и Чачак, где је одржан митинг на коме је говорио кандидат за председника Aлександар Вучић, као и они који су му дали подршку: Богољуб Карић, Драган Јовановић, Бранко Ђуровић и Марушка Топаловић.



Поводом "Младен Нелевић: Срби су окупирали Црну Гору (ВИДЕО)"

Прво чланак, затим пар реченица коментара.

Младен Нелевић: Срби су окупирали Црну Гору (ВИДЕО)


Глумац Црногорског народног позоришта Младен Нелевић недавно је исказао став да су Срби окупирали Црну Гору.

На снимку који је забиљежен приликом снимања серије „Божићни устанак“, у којој Нелевић тумачи лик Тодора, глумац каже:

„Веома сам задовољан и поносан оним што сам урадио. Играм човјека који чува власт у Црној Гори у вријеме неких политичких збивања када је краљ Никола отишао у Француску (…) Е сад, ту се дешавају неке ствари – долази опет окупација Црне Горе од наше источне браће, како би рекао краљ Никола, гдје се људи не сналазе шта и како треба да реагују„, објашњава Нелевић у официјелном снимку о серији, додајући да у црну гору тада долази 3.000 хиљаде српских војника, допремају се топови, а лик којег Нелевић тумачи треба да се од тога брани.

За сладокусце: Арч лабс (ARCHLabs)

ARCHLabs – Welcome to ARCHLabs

С обзиром да су и Арч и Опенбокс за искусније пингвинисте, који већ знају шта добијају с Арч (Arch Linux) дистрибуцијом Линукса и Опенбокс (Openbox) управљачем прозорима, овај прилог је тек обавештење да се појавио нови дистро: ARCHLabs.

Дакле, тројица заљубљеника (уз савете творца OBRevenge OS - a) су естетику и функционалност Бунсенове верзије Опенбокса пренели са Дебијана на Арч, и тиме корисницима који предност дају минимализму и најновијим верзијама програма понудили ново задовољство, а све уз лезилебовићку инсталацију, за разлику од процеса "од темеља" што се мора проћи за "чисти" Арч и "голи" Опенбокс.

Македонија – опстанак или нестанак

Ако постоји правило о уласку најјаче етничке странке Албанаца у владу, зашто се исто не односи и на Македoнце? У македонском народу највише гласова добио је – ВМРО, а не СДСМ

Македонија jе у превирањима. Наставља се непрекинута трагедија и агресија чије смо жртве већ више од четврт века. Само необавештени и злонамерни могу да кажу како се ова велика криза не тиче Србије и да је најважнија „демократија“, то јест да председник Македоније повери мандат за састав владе политичару који има подршку већине посланика.