Препоруке за 18. април 2017.

1. Ене, сетио се:

РУСКИ АМБАСАДОР ЧЕПУРИН ОШТРО ОДГОВОРИО: Спиновања о испоруци С-300 Хрватској су лаж и провокација | СРБИН.ИНФО - Aмбасадор Русије у Србији Aлександар Чепурин каже да су спиновања о наводним испорукама Хрватској ракетних комплекса С-300 из Русије "лаж и провокација"...

Лепо од амбасадора Чепурина што и он рече коју о непостојећим испорукама оружја Русије Хрватској током "домовинског рата". Дао је и објашњење зашто се тек сад јавља: "Овај информациони напад је био остварен уочи прославе за Русе и Србе светог празника Васкрса – да буде што болнији те да се смање могућности реаговања.” Али боље икад него никад, а можда ћемо до следећих празника добити одговор зашто се Путинова Русија хвали да је прва признала нову усташку државу и да је код југословенског руководства интервенисала да јој се деблокирају аеродроми, и зашто је уложила и улаже толики новац у хрватску куповину српске земље и српских компанија.

До тада, а нарочито ако болујете од сумње а хтели бисте да будете нормалан српски русофил и Путинов апологета, обавезно читајте "Србин инфо" и "свако мало" дописника му из Загреба, Мислава Хорвата.

Балканске медијске интеграције на чепуриновски погон. Само, радујем се случају, неће проћи: општа неписменост што царује продуктом самопрозваног "Белог анђела" и Чепуринов лендовлук и некомпетентност ће дати резултат супротан жељеном. Ваљда. Не треба потцењивати, не само русофилску, него општу склоност одабиру искључиво "позитивних" чињеница. Неки коментари ипак дају наду. На пример: