Српске преститутке и наука у служби Новог феудалног поретка - пример Танјуга, "Блица", РТС-а и др Владимира Ђурђевића

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Што рекох за саучествовање у велеиздаји путем "унутрашњег дијалога о Косову" оних који се одазову Вучићу - важи и за српске "научнике" заговорнике лажи да климатске промене изазива човек, и за њихову бесрамну злоупотребу звања и струке у служби Новог феудалног поретка.

Стога, ево данашњег примера. У главној улози је млађани др Владимир Ђурђевић...


Fizicki fakultet

Наставак коментара је испод чланка.





ЗAСТРAШУЈУЋA ПРЕДВИЂAЊA Српски стручњак за климу: "Оно што је сада екстремно, у будућности ће бити редовно стање"


Велике врућине, пожари и поплаве који "терају" туристе из летовалишта ове сезоне, последица су климатских промена које су, након деценија игнорисања упозорења, постале видљиве и обичним људима, а које би када би људи променили навике могле бити ублажене, каже стручњак за метеорологију Владимир Ђурђевић.

Прете нам суше, пожари, али и поплаве: И голим оком се види да са климом нешто није у реду

Вучићев позив на саучесништво у издаји путем "унутрашњег дијалога о Косову"

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Одлично! Нема више лагања. После ових Вучићевих речи, свако ко буде учествовао у "разговору о Косову и Метохији" у организацији есенесоваца не може рећи да није знао чему тај разговор служи - стварању алибија, да је српски народ, "после демократске расправе", пристао да Косово и Метохију препусти шиптарској пошасти.

Што се зове издаја.

А за издају се суди, кад-тад. И кажњава. Постојеће и потенцијалне издајнике би требало упознати с тим каква им је перспектива ако Србија једног дана буде ослобођена од гамади, као више пута до сада.

Али шта чинити до ослобођења?

Што се тиче медија - за почетак, бојковати сваког учесника "разговора о Косову и Метохији".

И посветити више пажње архивирању чланака преститутки, медијским сведочанствима из извора - саучесника у издаји.

Доследност - у гласилу окупатора и на латиници


Вучић: Време је да постанемо реални по питању Косова



Председник Србије Александар Вучић је у ауторском тексту за дневни лист Блиц оценио да је унутрашњи дијалог о Kосову одлучујући за будућност Србије и српског народа.

Зашто сам замолио Србе и друге грађане Србије за разговор о Kосову и Метохији? Зашто га сматрам одлучујућим за будућност наше земље и народа? Зашто ту тему уопште отварамо, ако смо, већ сви научили да ћутимо и будемо против, против свега, јер било какво решење проблема значило би разбијање косовског крчага о главу сваког политичара који би се усудио да га потражи, док би се, са друге стране, сви правили да су људи који знају о Kосову много више него сто стварно знају, те да су имали много боља решења, али их тобоже нико није питао.

Коју дистрибуцију Линукса би користио Фридрих Ниче?


Коју дистрибуцију Линукса би користио чувени немачки филозоф Фридрих Ниче, да је данас жив? Одговор на ово питање покушаo je да да проф. др Нил Лист са сарадницима.

Према студији објављеној на веб-сајтовима русофилних срБских мислилаца "Србин инфо" и "СРБски ФБРепортер" - што не значи да се паре које порески обвезници са Запада издвајају за науку користе за дослух и деловање Доналда Трампа и Владимира Путина преко српских проксија - Фридрих Ниче би највероватније користио Џенту Линукс (више: Пингвиниста изгубио вољу за животом током инсталирања Џенту Линукса, а може и Džentu — Vikipedija, slobodna enciklopedija).