среда, 26. јул 2017.

Знате ли шта је "Британски Израел"?


Неки бели националисти за Британску империју кажу да је племенита жртва ционистичких клевета.

Потпуно нетачно.

Англо-протестантски империјализам и јеврејски супрематизам су током векова после Реформације формирали трајни савез, оствариван и преко организованих окултних друштава као што је Британски израелизам, покрет чија је основна поставка, да:

"Десето, 'изгубљено племе' Израела, заправо је англосаксонска раса, посебно народ Велике Британије. Према томе, Англосаксонци (или белци) су, по дефиницији, прави Израелци, потомци Абрахама и једини од Бога изабран народ и наследници Божјег савеза. Англосаксонска раса у ствари је раса Израелаца, која има задатак, додељен од Врховног ауторитета, да успостави Божје Краљевство на земљи."

Припадници енглеске краљевске куће одавно на себе гледају као на потомке краља Давида, зато се и понашају као Јевреји. Британска монархија сматра да је њен престо у Вестминстерској опатији - Давидов престо. Принца Чарлса, наводно 145. директног потомка краља Давида, обрезао је рабин Џејкоб Сноумен, званични мохел Лондона. Јеврејски рабини обрезују британске принчеве већ генерацијама.