уторак, 15. август 2017.

Хрватски "Јутарњи" и "Блиц": PROPAST RUSKE PROPAGANDE? Potrošili MILIONE za filmski spektakl koji NIKO NEĆE VIDETI (VIDEO)

Александар Јовановић / Ћирилизовано: Здружене, усташке и овдашње натоовске преститутке се труде да раде свој посао, али ће, зато што су објавиле и трејлер руске пуцачине, по свој прилици изазвати ефекат супротан од жељеног. Ако и премијера 20. септембра потврди да је "Крим" вредан филм акционог жанра, ето навале на "Пират беј" и сличне сајтове с којих очас можете скинути филм, када га тамо једном поставе.

Немојте да вас гризе савест ако и ви на тај начин погледате "Крим". Нећете оштетити ни формалног ни стварног продуцента. Њихов циљ је да филм види што већи број људи, а трошкове ће покрити приказивањем код куће, у Белорусији и, вероватно, Кини.Крым (2017) — о фильме, отзывы, смотреть видео онлайн на Film.ru


PROPAST RUSKE PROPAGANDE? Potrošili MILIONE za filmski spektakl koji NIKO NEĆE VIDETI (VIDEO)


Jutarnji.hr | 15. 08. 2017 - 16:10h

Rusi su potrošili milione evra za ekranizaciju dramatičnih događaja tokom aneksije Krima, ali jedini problem u celoj priči je što će taj "filmski spektakl" moći da vide samo stanovnici Rusije i Belorusije.