Владан Ивковић: Сужњи Петог октобра


Петог октобра 2000. године су тајне службе и друге агентуре Атлантске империје помоћу коалиције озлојеђених осветника Осме сједнице ЦК СКС, ускраћених деветомартоваца и за ту сврху специјално обучене уличне гериле, успјеле да замијене режим Слободана Милошевића режимом ДОС-а.

Дебкафајл: Путиновске муке саудијског краља Салмана

Фотографија: © SPUTNIK/AFP Alexey NIKOLSKY

Најбољи блискоисточни пријатељ и савезник председника Доналда Трампа, саудијски краљ Салман бин Абдулазиз ел Сауд, стигао је у Москву у четвртак 5. октобра у тродневну службену посету, недељу дана пре но што ће амерички председник обнародовати своју нову политику према Ирану.

Према изворима "Дебкафајла", нова америчка политика према Ирану која ће бити објављена 12. октобра подразумева увођење нових санкција усмерених против тврдокорног Корпуса Чувара Исламске револуције, али не и излазак САД из "нуклеарног споразума" (Заједнички свеобухватни план акције), споразума који ће, према очекивањима, 15. октобра бити продужен за још 90 дана, чиме ће САД потврдити да се Иран придржава услова споразума што га је 2015. потписало шест светских сила.

Допринос српске "Политике" стварању Сједињених Полицијских Држава

Још увек болестан, синоћ лежим и слушам Раша Лимбоа, једног од само двојице преосталих радијских коњокрадица које стомак још може да ми свари:



Макл Риверо све више муца, Мајкл Севиџ више није крипто-Јеврејин него наступа и заступа као да је председник Комитета за америчко-израелска јавна питања, али анонимни коментатор с X22Report је и даље разложан и уме да упути на праве ствари, док је Лимбо... Раша Лимбоа слушам да мало уживам у радијском мајсторству, не толико да бих нешто сазнао.

Што синоћ, ипак, јесам.